• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Buren

Wilt u een houtkachel kopen in Buren? Kom gerust langs bij Haardenexpert. Onze specialisten verstrekken u graag suggesties, zodat u straks de kachel van uw dromen heeft. Want, naast dat het aanschaffen van een nieuwe houtkachel geweldig is, kan het ook veel vragen oproepen. Om die reden informeren de specialisten van Haardenexpert u met plezier meer over de mogelijke opties en welke haard bij uw huis en wensen past.

Maak een afspraak

Verschillende haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een breed en divers assortiment van haardmeubels aan. U vindt in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 haardopstellingen. Zo kunt u simpel zien wat de opties zijn voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Onderstaande haardopstellingen kunt u bewonderen in onze luxe showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor een houtkachel gecombineerd met een tv-meubel. Op die manier kunt gedurende het televisie kijken genieten van het vlammenspel.
Met een kastenwand In de kastenwand is er daarnaast ruimte voor een rij met boeken, meerdere accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Dit is de ideale keuze voor een volmaakt afgewerkte haard. Ga bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De tv en haard worden gecombineerd, waardoor u een cinewall maakt. Geniet op deze manier van de vlammen, terwijl u televisie kijkt.

houtkachel in Buren kopen

Kom langs en ontdek onze open haarden in Buren

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u meerdere houtkachels bewonderen in het echt? Breng in dat geval een bezoek aan onze houtkachelshowrooms. Met onze expertise en bedrevenheid zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste open haardenwinkels van Nederland. Onze goed bereikbare luxe showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. Bij onze showrooms kunt u altijd gratis parkeren.

Maak een afspraak

Neem contact met Haardenexpert op voor vragen over uw open haard aanschaffen in Buren

Bent u op zoek naar meer informatie over welke open haard bij uw woning en wensen aansluit? Neem gerust contact met ons op. U krijgt vrijblijvend een persoonlijk advies.
Neem contact op