• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Bronckhorst

Zoekt u naar een houtkachel in Bronckhorst? Kom dan eens langs bij Haardenexpert. Onze experts denken met plezier met u mee voor het vinden van een droom houtkachel. Want, het kopen van een nieuwe houtkachel is niet alleen geweldig, maar het kan ook een karwei zijn. Daarom vertellen de professionals van Haardenexpert u met alle plezier meer over de mogelijkheden en vertellen u met genoegen welke open haard overeenkomt met uw dromen en past bij uw woning.

Maak een afspraak

Verschillende kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een groot en divers assortiment van haardmeubels aan. Er zijn meer dan 450 haardopstellingen te vinden in de luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Op deze manier kunt u ongestoord alle opties zien voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. In onze luxe showrooms vindt u deze open haardopstellingen:

Met een tv-meubel Kies voor het combineren van uw tv-meubel en houtkachel tot een volledige opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van het vlammenspel.
Met een kastenwand In de kast is er daarnaast ruimte voor een rijtje boeken, diverse accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Dit zorgt voor een mooie afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw De houtkachel perfect ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De tv en houtkachel worden gecombineerd, waardoor u een cinewall maakt. Op deze manier kunt u televisie kijken en de vlammen aanschouwen.

houtkachel in Bronckhorst kopen

Vind uw haard in Bronckhorst bij Haardenexpert

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bewonder verschillende type houtkachels in het echt. Kom dan eens langs in onze luxe haardenshowrooms. Met onze kennis en ervaring zijn we uitgegroeid tot één van de grootste haardenwinkels van Nederland. Onze perfect bereikbare showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. Bij de luxe showrooms kunt u te allen tijde zonder kosten parkeren.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een haard aanschaffen in Bronckhorst?

Wilt u eerst wat meer weten over welke open haard bij uw woning en wensen past? Aarzel dan niet om direct contact op te nemen met onze professionals. Zij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.

Neem contact op