• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Breda

Wilt u een houtkachel kopen in Breda? Bij Haardenexpert bent u op de goede plek. Onze adviseurs denken met alle plezier met u mee voor het vinden van uw geweldige open haard. Want, naast dat het vinden van een fonkelnieuwe open haard leuk is, kan het ook meerdere vragen oproepen. Onze specialisten informeren u met genoegen over de mogelijkheden en vertellen u met genoegen welke open haard overeenkomt met uw dromen en past bij uw huis.

Maak een afspraak

Open haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een breed en verschillend assortiment van haardmeubels aan. U ontdekt in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 haardopstellingen. Zo ervaart u een goede impressie van de mogelijkheden voor een houtkachel binnen of voor een houtkachel buiten. Onderstaande haardopstellingen kunt u zien in onze luxe showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor het combineren van uw tv-meubel en open haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van het vuur.
Met een kastenwand Als u gaat voor een wandenkast, dan kunt er ook boeken, planten en een prachtige lamp kwijt.
Met een plateau Dit zorgt voor een mooie afwerking van de houtkachel. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer de tv en open haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken en het vuur bekijken.

houtkachel in breda kopen

Vind uw open haard in Breda bij Haardenexpert

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bewonder meerdere type houtkachels in het echt. Bezoek dan een van onze houtkachelshowroom. Dankzij onze expertise en ervaring zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste houtkachel winkels van Nederland. Onze goed bereikbare luxe showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. Bij de showrooms van Haardenexpert kunt u altijd gratis parkeren.

Maak een afspraak

Hebt u eerst nog 1 of meerdere vragen over een open haard aanschaffen in Breda?

Wilt u eerst wat meer weten over welke houtkachel bij uw woonhuis en wensen past? Twijfel niet om contact op te nemen. U ontvangt zonder verplichtingen een passend advies.

Neem contact op