• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Brabant

Zoekt u naar een houtkachel in Brabant? Kom dan eens langs bij Haardenexpert. Onze adviseurs adviseren u met alle plezier bij de ontdekkingsreis naar de houtkachel van uw dromen. Want, het kopen van een gloednieuwe houtkachel is niet alleen leuk, maar het kan daarnaast een opgave zijn. Daarom vertellen de professionals van Haardenexpert u met plezier meer over de opties en welke houtkachel bij uw huis en wensen past.

Maak een afspraak

Open haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert ontdekt u een divers assortiment van haardmeubels. U treft in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 haardopstellingen. Op die manier kunt u eenvoudig meerdere opties bekijken voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Onderstaande opstellingen met haarden kunt u bekijken in onze showrooms:

Met een tv-meubel Ga voor een tv-meubel met open haard. Zo kunt u gedurende het kijken naar de tv genieten van de vlammen.
Met een kastenwand Als u kiest voor een kast, dan kunt er ook tijdschriften, planten en een fantastische lamp kwijt.
Met een plateau Dit zorgt voor een volmaakte afwerking van de houtkachel. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw De houtkachel perfect ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer de tv en houtkachel tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken en de vlammen aanschouwen.

houtkachel in Brabant kopen

Kom langs en ontdek onze open haarden in Brabant

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u verschillende soorten houthaarden in het echt bekijken? Kom dan eens kijken in onze haardenshowrooms. Doordat wij meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste houtkachelwinkels van Nederland. Onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn perfect bereikbaar. U kunt bij Haardenexpert altijd voor niets uw auto parkeren, zodat u ongestoord inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Heeft u eerst nog wat vragen over een kachel kopen in Brabant?

Heeft u eerst nog een aantal vragen over het soort kachel dat bij uw woonhuis aansluit? Aarzel dan niet om meteen contact op te nemen met onze adviseurs. U ontvangt vrijblijvend een persoonlijk advies.

Neem contact op