• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Borne

Wilt u een houtkachel kopen in Borne? Bij Haardenexpert bent u op de perfecte plek. Onze specialisten adviseren u met alle plezier bij de zoektocht naar de houtkachel van uw dromen. Want, hoewel het fantastisch is om een nieuwe kachel te kopen, kan het ook een karwei zijn. De specialisten van Haardenexpert voorzien u graag in kloppende informatie en wat de haard is die bij de verwachtingen past.

Maak een afspraak

Kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert ontdekt u een divers assortiment van haardmeubels. U vindt in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 haardopstellingen. Op die manier kunt u eenvoudig alle mogelijkheden bekijken voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Onderstaande haardopstellingen kunt u zien in onze luxe showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor het combineren van uw tv-meubel en open haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van het vuur.
Met een kastenwand In de kastenwand is er ook ruimte voor een rijtje boeken, meerdere accessoires of verlichting.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de houtkachel. Kies bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw De haard mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De televisie en haard worden gecombineerd, waardoor u een cinewall creëert. Zo kunt u tv-kijken én direct genieten van het vuur.

houtkachel in Borne kopen

Ontdek onze kachels in Borne

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bewonder meerdere soorten haarden in het echt. Kom dan eens langs in onze luxe haardenshowrooms. Doordat we meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste haardenwinkels van Nederland. De luxe showrooms zijn centraal gelegen in Apeldoorn en Rijssen en zijn perfect bereikbaar. Bij onze showrooms van Haardenexpert kunt u altijd zonder kosten parkeren.

Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor vragen over uw kachel aanschaffen in Borne

Heeft u eerst nog 1 of meerdere vragen over het soort kachel dat bij uw woning past? Aarzel dan niet om direct contact op te nemen met onze experts. We geven u met plezier een advies gericht op uw situatie.
Neem contact op