• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Beverwijk

Staat een houtkachel kopen in Beverwijk op de agenda? Bij Haardenexpert bent u op de goede plek. Onze specialisten helpen u met genoegen bij de ontdekkingsreis naar de kachel van uw dromen. Want, hoewel het leuk is om een fonkelnieuwe open haard aan te schaffen, kan het ook een klus zijn. Onze specialisten informeren u met plezier over de mogelijkheden en wat de houtkachel is die bij de eisen hoort.

Maak een afspraak

Diverse houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een breed en divers assortiment van haardmeubels aan. U ontdekt in onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 haardopstellingen. Op deze manier kunt u eenvoudig meerdere opties bekijken voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. In onze showrooms ziet u onderstaande kachelopstellingen:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kastenwand is er ook ruimte voor een rij met boeken, diverse accessoires of verlichting.
Met een plateau Dit is de beste optie voor een volmaakt afgewerkte open haard. Kies bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw De haard perfect ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De televisie en houtkachel worden gecombineerd, waardoor u een cinewall creëert. Geniet op deze manier van het vuur, wanneer u televisie kijkt.

houtkachel in Beverwijk kopen

Ervaar onze kachels in Beverwijk

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u verschillende soorten houthaarden in het echt zien? Breng in dat geval een bezoek aan onze houtkachelshowrooms. Met onze expertise en bedrevenheid zijn we uitgegroeid tot één van de grootste houtkachel winkels van Nederland. De showrooms zijn centraal gelegen in Apeldoorn en Rijssen en zijn perfect bereikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid, waardoor u rustig inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor vragen over uw houtkachel kopen in Beverwijk

Wilt u graag eerst een reactie op uw vragen? Neem gerust contact met ons op. We geven u met plezier een advies gericht op uw situatie.
Neem contact op