• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Bergen op Zoom

Zoekt u naar een houtkachel in Bergen op Zoom? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten denken met alle plezier met u mee voor het vinden van een geweldige kachel. Want, hoewel het fantastisch is om een gloednieuwe houtkachel te kopen, kan het ook een karwei zijn. Om die reden vertellen de specialisten van Haardenexpert u graag meer over de opties en informeren u met genoegen welke haard overeenkomt met uw eisen en past bij uw woonhuis.

Maak een afspraak

Houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod van haardmeubels aan. U treft in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 opstellingen met haarden. Op deze manier kunt u eenvoudig ervaren wat de opties zijn voor een houtkachel binnen of houtkachel buiten. Onderstaande opstellingen met haarden kunt u zien in onze luxe showrooms:

Met een tv-meubel Ga voor een houtkachel gecombineerd met een tv-meubel. Op die manier kunt gedurende het televisie kijken genieten van het vlammenspel.
Met een kastenwand In de kast is er ook ruimte voor een rijtje boeken, diverse accessoires of verlichting.
Met een plateau Dit is de ideale optie voor een volmaakt afgewerkte houtkachel. Kies bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw Dan is de open haard perfect ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Uw televisie en haard worden samengevoegd tot een cinewall met haard. Geniet op deze manier van het knisperende vuur, terwijl u televisie kijkt.

houtkachel in Bergen op Zoom kopen

Vind uw open haard in Bergen op Zoom bij Haardenexpert

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bekijk meerdere soorten houthaarden in het echt. Kom dan eens kijken in onze luxe haardenshowrooms. Dankzij onze kennis en bedrevenheid zijn wij gegroeid tot één van de grootste open haardenwinkels van Nederland. Onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn uitstekend bereikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid, hierdoor u rustig inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Neem contact met Haardenexpert op voor vragen over uw kachel kopen in Bergen op Zoom

Wilt u graag eerst antwoord op uw vragen? Aarzel dan niet om meteen contact op te nemen met onze adviseurs. We voorzien u graag gratis van correct advies.

Neem contact op