• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Beets

Staat een houtkachel kopen in Beets op de planning? Kom gerust langs bij Haardenexpert. Onze adviseurs denken met alle plezier met u mee voor het vinden van een droom houtkachel. Want, hoewel het super is om een nieuwe houtkachel te kopen, kan het ook een klus zijn. De experts van Haardenexpert voorzien u met plezier in kloppende informatie en welke houtkachel bij uw woonhuis en wensen past .

Maak een afspraak

haardmeubel met houtkachel in Beets

Houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert vindt u een groot assortiment van haardmeubels. Er zijn meer dan 450 opstellingen met haarden te vinden in de luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Op deze manier kunt u rustig alle opties zien voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Bekijk deze houtkachelopstellingen in de luxe showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor een haard in combinatie met een tv-meubel. Op die manier kunt u tijdens het televisie kijken genieten van een knisperend vuur.
Met een kastenwand In de wandenkast kunt u daarnaast vaasjes, opgestapelde tijdschriften of een gezellig klein lampje kwijt.
Met een plateau Dit is de beste optie voor een perfect afgewerkte houtkachel. Ga bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw Dan wordt de open haard mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer de televisie en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én direct genieten van het vuur.

houtkachel in Beets kopen

Ontdek onze haarden in Beets

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u verschillende haarden bewonderen in het echt? Kom dan eens langs in onze luxe haardenshowrooms. Met onze kennis en bedrevenheid zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste open haardenwinkels van Nederland. Onze goed bereikbare showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. U kunt bij ons te allen tijde voor niets uw auto parkeren, zodat u rustig inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Liever eerst persoonlijk contact over een haard aanschaffen in Beets?

Bent u op zoek naar meer informatie over welke open haard bij uw woonhuis en eisen past? Neem gerust contact met ons op. We geven u met genoegen een advies op maat.
Neem contact op