• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Barneveld

Zoekt u naar een houtkachel in Barneveld? Bij ons bent u op de juiste plek. Onze professionals geven u met alle plezier tips, zodat u daarna de kachel van uw dromen heeft. Want, naast dat het kopen van een gloednieuwe open haard fantastisch is, kan het ook vragen oproepen. De adviseurs van Haardenexpert voorzien u met genoegen in de juiste informatie en welke open haard bij uw woning en wensen past.

Maak een afspraak

Meerdere haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert ontdekt u een groot aanbod van haardmeubels. U ontdekt in onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 haardopstellingen. Op deze manier krijgt u een goede impressie van de mogelijkheden voor uw houtkachel binnen of voor uw houtkachel buiten. In onze luxe showrooms ziet u deze houtkachelopstellingen:

Met een tv-meubel Kies voor een tv-meubel met open haard. Zo kunt u gedurende het televisie kijken genieten van het vlammenspel.
Met een kastenwand In de kastenwand is er ook ruimte voor een rijtje boeken, meerdere accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Dit is de beste optie voor een mooi afgewerkte haard. Kies bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw Dan is de houtkachel strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Uw tv en houtkachel worden gecombineerd tot een cinewall. Zo kunt u televisie kijken én direct genieten van het knisperende vuur.

houtkachel in Barneveld kopen

Ervaar onze houtkachels in Barneveld

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u diverse kachels bewonderen in het echt? Neem dan een kijkje in een van onze mooie haardenshowrooms. Met onze kennis en bedrevenheid zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste houtkachel winkels van Nederland. De luxe showrooms zijn centraal gelegen in Apeldoorn en Rijssen en zijn perfect bereikbaar. U kunt bij Haardenexpert te allen tijde gratis uw auto parkeren, zodat u ongestoord inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor vragen over uw kachel kopen in Barneveld

Heeft u eerst nog 1 of meerdere vragen over het soort houtkachel dat bij uw woonhuis past? Aarzel niet om contact op te nemen. U krijgt zonder verplichtingen een eerlijk advies.

Neem contact op