Hero cover image

Houtkachel in Barendrecht

Bent u op zoek naar een houtkachel in Barendrecht? Bij Haardenexpert bent u op de perfecte plek. Onze professionals geven u graag suggesties, zodat u daarna de houtkachel van uw dromen heeft. Want, het kopen van een fonkelnieuwe kachel is niet alleen leuk, maar het kan een klus zijn. Daarom vertellen de experts van Haardenexpert u met alle plezier meer over de opties en welke haard bij uw huis en wensen past.

Maak een afspraak

Verschillende open haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert treft u een breed assortiment van haardmeubels. U ontdekt in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 opstellingen met haarden. Op deze manier kunt u eenvoudig ervaren wat de mogelijkheden zijn voor een houtkachel binnen of houtkachel buiten. Bewonder deze open haardopstellingen in onze luxe showrooms:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en houtkachel tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van het vuur.
Met een kastenwand Als u kiest voor een wandenkast, dan kunt er ook tijdschriften, bloemen en een mooie lamp neerzetten.
Met een plateau Dit zorgt voor een mooie afwerking van de haard. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw televisie en houtkachel tot een cinewall. Geniet op deze manier van het vlammenspel, terwijl u tv kijkt.

houtkachel in Barendrecht kopen

Ervaar onze kachels in Barendrecht

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u verschillende haarden bekijken in het echt? Kom dan eens kijken in onze haardenshowrooms. Met onze expertise en bedrevenheid zijn wij gegroeid tot één van de grootste houtkachel winkels van Nederland. Onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn uitstekend bereikbaar. Bij de luxe showrooms kunt u te allen tijde gratis parkeren.

Maak een afspraak

Liever eerst persoonlijk contact over een haard kopen in Barendrecht?

Heeft u eerst nog 1 of meerdere vragen over het soort kachel dat bij uw woonhuis past? Aarzel niet om contact op te nemen. U ontvangt zonder verplichtingen een passend advies.
Neem contact op
 

Maak uw keuze

Kies het model houtkachel wat bij u past

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Team Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met onze kennis en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert