• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Barendrecht

Bent u op zoek naar een houtkachel in Barendrecht? Bij Haardenexpert bent u op de perfecte plek. Onze professionals geven u graag suggesties, zodat u daarna de houtkachel van uw dromen heeft. Want, het kopen van een fonkelnieuwe kachel is niet alleen leuk, maar het kan een klus zijn. Daarom vertellen de experts van Haardenexpert u met alle plezier meer over de opties en welke haard bij uw huis en wensen past.

Maak een afspraak

houtkachel met haardmeubel in Barendrecht

Verschillende open haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert treft u een breed assortiment van haardmeubels. U ontdekt in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 opstellingen met haarden. Op deze manier kunt u eenvoudig ervaren wat de mogelijkheden zijn voor een houtkachel binnen of houtkachel buiten. Bewonder deze open haardopstellingen in onze luxe showrooms:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en houtkachel tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van het vuur.
Met een kastenwand Als u kiest voor een wandenkast, dan kunt u er ook tijdschriften, bloemen en een mooie lamp neerzetten.
Met een plateau Dit zorgt voor een mooie afwerking van de haard. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw televisie en houtkachel tot een cinewall. Geniet op deze manier van het vlammenspel, terwijl u tv kijkt.

houtkachel in Barendrecht kopen

Ervaar onze kachels in Barendrecht

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u verschillende haarden bekijken in het echt? Kom dan eens kijken in onze haardenshowrooms. Met onze expertise en bedrevenheid zijn wij gegroeid tot één van de grootste houtkachel winkels van Nederland. Onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn uitstekend bereikbaar. Bij de luxe showrooms kunt u te allen tijde gratis parkeren.

Maak een afspraak

Liever eerst persoonlijk contact over een haard kopen in Barendrecht?

Heeft u eerst nog 1 of meerdere vragen over het soort kachel dat bij uw woonhuis past? Aarzel niet om contact op te nemen. U ontvangt zonder verplichtingen een passend advies.
Neem contact op