• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Assen

Staat een houtkachel kopen in Assen op de planning? Bij ons bent u op de beste plek. De adviseurs helpen u met genoegen bij de zoektocht naar de houtkachel van uw dromen. Want, het kopen van een gloednieuwe kachel is niet alleen fijn, maar het kan ook een opgave zijn. Onze specialisten informeren u met genoegen over de mogelijkheden en informeren u met alle plezier welke haard overeenkomt met uw dromen en past bij uw woning.

Maak een afspraak

Kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een groot en divers assortiment van haardmeubels aan. In onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen ziet u meer dan 450 haardopstellingen. Zo krijgt u een goed gevoel van de opties voor een houtkachel binnen of voor een houtkachel buiten. In de showrooms vindt u deze haardopstellingen:

Met een tv-meubel Kies voor het combineren van uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kastenwand is er ook ruimte voor een rijtje boeken, diverse accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Dit is de ideale optie voor een mooi afgewerkte houtkachel. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw De open haard perfect ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer de tv en haard tot een cinewall. Geniet op deze manier van het knisperende vuur, terwijl u tv kijkt.

houtkachel in Assen kopen

Kom langs en ontdek onze houtkachels in Assen

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bewonder diverse type haarden in het echt. Neem dan een kijkje in een van onze houtkachelshowroom. We zijn uitgegroeid tot één van de grootste haardenwinkels in Nederland, doordat we veel kunde en ervaring in huis hebben. Onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn uitstekend bereikbaar. U kunt bij ons te allen tijde gratis uw auto neerzetten, zodat u rustig geïnspireerd kunt worden.
Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor vragen over uw houtkachel aanschaffen in Assen

Heeft u eerst nog wat vragen over het type kachel dat bij uw woonhuis past? Neem gerust contact met ons op. We geven u met alle plezier een advies op maat.
Neem contact op