• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Apeldoorn

Wilt u een houtkachel kopen in Apeldoorn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten helpen u met genoegen bij de zoektocht naar de kachel van uw dromen. Want, hoewel het fantastisch is om een gloednieuwe houtkachel aan te schaffen, kan het ook een opgave zijn. De adviseurs van Haardenexpert voorzien u graag in de juiste informatie en wat de haard is die bij de verwachtingen aansluit.

Maak een afspraak

Meerdere houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert treft u een breed assortiment van haardmeubels. In onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen vindt u meer dan 450 haardopstellingen. Op deze manier kunt u makkelijk ervaren wat de opties zijn voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Onderstaande opstellingen met haarden kunt u bekijken in onze luxe showrooms:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en houtkachel tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van het vuur.
Met een kastenwand Als u kiest voor een wandenkast, dan kunt er ook tijdschriften, planten en een fantastische lamp neerzetten.
Met een plateau Dit is de ideale optie voor een mooi afgewerkte open haard. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw Dan wordt de open haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer de televisie en houtkachel tot een cinewall. Geniet op deze manier van de vlammen, terwijl u tv kijkt.

houtkachel in apeldoorn kopen

Vind uw haard in Apeldoorn bij Haardenexpert

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bekijk meerdere soorten haarden in het echt. Bezoek dan een van onze mooie haardenshowrooms. Doordat wij meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste haardenwinkels in Nederland. De luxe showrooms zijn centraal gelegen in Apeldoorn en Rijssen en zijn perfect bereikbaar. Bij de showrooms kunt u altijd zonder kosten parkeren.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een houtkachel kopen in Apeldoorn?

Wilt u graag eerst antwoord op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met ons op. U krijgt vrijblijvend een passend advies.
Neem contact op