• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Amersfoort

Zoekt u naar een houtkachel in Amersfoort? Bij Haardenexpert bent u op de beste plek. Onze adviseurs verstrekken u graag raad, zodat u straks de kachel van uw dromen heeft. Want, het kopen van een fonkelnieuwe houtkachel is niet alleen geweldig, maar het kan daarnaast een uitdaging zijn. Onze adviseurs informeren u met plezier over de mogelijke opties en welke haard bij uw woning en wensen past.

Maak een afspraak

Open haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een breed en verschillend aanbod van haardmeubels aan. In onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen ziet u meer dan 450 haardopstellingen. Zo kunt u simpel zien wat de opties zijn voor een houtkachel binnen of houtkachel buiten. Bekijk onderstaande open haardopstellingen in onze showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor het combineren van uw tv-meubel en houtkachel tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is er ook ruimte voor een rijtje boeken, meerdere accessoires of verlichting.
Met een plateau Dit zorgt voor een volmaakte afwerking van de open haard. Kies bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw Dan wordt de open haard mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw televisie en haard tot een cinewall. Geniet op deze manier van het vuur, wanneer u tv kijkt.

houtkachel in amersfoort kopen

Kom langs en bekijk onze kachels in Amersfoort

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u diverse soorten houthaarden in het echt bewonderen? Bezoek dan een van onze houtkachelshowroom. Met onze expertise en bedrevenheid zijn we gegroeid tot één van de grootste open haardenwinkels van Nederland. Onze perfect bereikbare showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. Er is gratis parkeergelegenheid, waardoor u ongestoord inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Hebt u eerst nog wat vragen over een houtkachel kopen in Amersfoort?

Heeft u eerst nog 1 of meerdere vragen over het soort houtkachel dat bij uw woning aansluit? Neem gerust contact met ons op. We geven u met plezier een advies gericht op uw situatie.

Neem contact op