• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Almere

Staat een houtkachel kopen in Almere op het programma? Bij Haardenexpert bent u op de goede plek. Onze experts verstrekken u met alle plezier suggesties, zodat u straks de kachel van uw dromen heeft. Want, hoewel het fantastisch is om een gloednieuwe kachel aan te schaffen, kan het ook een klus zijn. De experts van Haardenexpert voorzien u met genoegen in de juiste informatie en informeren u graag welke houtkachel overeenkomt met uw dromen en past bij uw huis.

Maak een afspraak

Verschillende kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert treft u een divers aanbod van haardmeubels. U treft in onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 haardopstellingen. Op deze manier kunt u eenvoudig ervaren wat de opties zijn voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Bewonder deze kachelopstellingen in onze showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor het combineren van uw tv-meubel en haard tot een volledige opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van het vlammenspel.
Met een kastenwand In de kast kunt u daarnaast vaasjes, opgestapelde boeken of een mooi klein lampje kwijt.
Met een plateau Dit zorgt voor een fantastische afwerking van de open haard. Ga bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw Dan wordt de houtkachel strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw televisie en open haard tot een cinewall. Geniet op deze manier van het vlammenspel, wanneer u tv kijkt.

houtkachel in almere kopen

Ontdek onze houtkachels in Almere

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bewonder verschillende soorten houtkachels in het echt. Kom dan eens langs in onze haardenshowrooms. Doordat wij meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste houtkachelwinkels van Nederland. De showrooms zijn centraal gelegen in Apeldoorn en Rijssen en zijn goed bereikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid, waardoor u ongestoord inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Hebt u eerst nog een aantal vragen over een kachel kopen in Almere?

Wilt u liever eerst antwoord op 1 of meerdere vragen? Twijfel niet om contact op te nemen. We geven u met alle plezier een advies op maat.
Neem contact op