• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Almelo

Staat een houtkachel kopen in Almelo op het programma? Bij Haardenexpert bent u op de juiste plek. Onze adviseurs denken met plezier met u mee voor het vinden van een fantastische open haard. Want, hoewel het super is om een gloednieuwe kachel aan te schaffen, kan het ook een uitdaging zijn. De professionals van Haardenexpert voorzien u met genoegen in de juiste informatie en welke haard bij uw huis en wensen past.

Maak een afspraak

Diverse haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert treft u een divers aanbod van haardmeubels. In onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen ziet u meer dan 450 haardopstellingen. Zo ervaart u een goed gevoel van alle opties voor uw houtkachel binnen of voor een houtkachel buiten. Bekijk deze kachelopstellingen in onze luxe showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor een haard in combinatie met een tv-meubel. Zo kunt gedurende het tv-kijken genieten van een knisperend vuur.
Met een kastenwand In de kast is er daarnaast ruimte voor een rij met boeken, meerdere accessoires of verlichting.
Met een plateau Dit zorgt voor een volmaakte afwerking van de houtkachel. Kies bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw Dan is de open haard mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De televisie en open haard worden samengevoegd, waardoor u een cinewall maakt. Geniet op deze manier van de vlammen, terwijl u tv kijkt.

houtkachel in Almelo kopen

Kom langs en bekijk onze houtkachels in Almelo

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u verschillende soorten houtkachels in het echt bewonderen? Breng dan een bezoek aan onze houtkachelshowrooms. We zijn uitgegroeid tot één van de grootste kachelwinkels in Nederland, doordat we veel kennis en ervaring in huis hebben. Onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn goed bereikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid, hierdoor u rustig inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een houtkachel aanschaffen in Almelo?

Heeft u eerst nog een aantal vragen over het type haard dat bij uw woonhuis aansluit? Aarzel dan niet om meteen contact op te nemen met onze. We geven u met alle plezier een advies op maat.

Neem contact op