• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Aalten

Staat een houtkachel kopen in Aalten op het programma? Dan bent u bij Haardenexpert aan het beste adres. Onze specialisten denken met plezier met u mee voor het vinden van uw fantastische houtkachel. Want, het kopen van een nieuwe kachel is niet alleen fantastisch, maar het kan daarnaast een opgave zijn. De professionals van Haardenexpert voorzien u met genoegen in kloppende informatie en wat de open haard is die bij uw eisen past.

Maak een afspraak

Open haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert treft u een breed assortiment van haardmeubels. U ontdekt in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 haardopstellingen. Op deze manier kunt u ongestoord alle mogelijkheden bekijken voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Bekijk onderstaande haardopstellingen in onze luxe showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor een tv-meubel met houtkachel. Zo kunt u gedurende het tv-kijken genieten van het knisperende vuur.
Met een kastenwand In de wandenkast kunt u ook vaasjes, opgestapelde boeken of een mooi klein lampje kwijt.
Met een plateau Dit zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw Dan is de open haard perfect ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Uw tv en open haard worden samengevoegd tot een cinewall. Geniet op deze manier van de vlammen, terwijl u televisie kijkt.

houtkachel in Aalten kopen

Ervaar onze kachels in Aalten

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bekijk verschillende type haarden in het echt. Neem dan een kijkje in een van onze haardenshowrooms. We zijn uitgegroeid tot één van de grootste kachelwinkels in Nederland, doordat we veel kennis en ervaring in huis hebben. Onze perfect bereikbare luxe showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. Er is gratis parkeergelegenheid, hierdoor u ongestoord inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor vragen over uw open haard aanschaffen in Aalten

Heeft u eerst nog 1 of meerdere vragen over het type kachel dat bij uw woning past? Aarzel niet om contact op te nemen. We voorzien u met plezier vrijblijvend van passend advies.

Neem contact op