• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Zaanstad

Wilt u een houtkachel kopen in Zaanstad? Kom gerust langs bij Haardenexpert. Onze adviseurs denken met plezier met u mee voor het vinden van uw droom open haard. Want, hoewel het geweldig is om een nieuwe kachel aan te schaffen, kan het ook een klus zijn. De adviseurs van Haardenexpert voorzien u met genoegen in de juiste informatie en wat de open haard is die bij de verwachtingen aansluit.

Maak een afspraak

Diverse kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een groot en verschillend assortiment van haardmeubels aan. In onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen ziet u meer dan 450 haardopstellingen. Op deze manier kunt u simpel bewonderen wat de mogelijkheden zijn voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Bewonder deze haardopstellingen in de luxe showrooms:

Met een tv-meubel Ga voor een open haard in combinatie met een tv-meubel. Op die manier kunt tijdens het tv-kijken genieten van het vuur.
Met een kastenwand In de wandenkast kunt u ook vaasjes, opgestapelde tijdschriften of een schitterend klein lampje kwijt.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de open haard. Ga bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De tv en houtkachel worden gecombineerd, waardoor u een cinewall maakt. Zo kunt u televisie kijken en het knisperende vuur aanschouwen.

houtkachel in Zaanstad kopen

Vind uw houtkachel in Zaanstad bij Haardenexpert

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u verschillende soorten houthaarden in het echt zien? Breng in dat geval een bezoek aan onze haardenshowrooms. We zijn gegroeid tot één van de grootste houtkachelwinkels in Nederland, doordat we veel kunde en ervaring in huis hebben. De luxe showrooms zijn centraal gelegen in Apeldoorn en Rijssen en zijn perfect bereikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid, waardoor u ongestoord inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Hebt u eerst nog een aantal vragen over een kachel kopen in Zaanstad?

Wilt u graag eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met ons op. U ontvangt vrijblijvend een passend advies.

Neem contact op