• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Montferland

Bent u op zoek naar een houtkachel in Montferland? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze specialisten verstrekken u met alle plezier tips, zodat u straks de kachel van uw dromen heeft. Want, hoewel het super is om een gloednieuwe houtkachel aan te schaffen, kan het ook een klus zijn. Om die reden informeren de experts van Haardenexpert u met alle plezier meer over de mogelijkheden en wat de haard is die bij de verwachtingen past.

Maak een afspraak

Verschillende open haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

U vindt bij ons een groot assortiment van meerdere merken haardmeubels. Er zijn meer dan 450 opstellingen met haarden te vinden in de showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Op deze manier ervaart u een goede impressie van de mogelijkheden voor uw houtkachel binnen of voor een houtkachel buiten. Onderstaande haardopstellingen kunt u zien in onze luxe showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor het combineren van uw tv-meubel en haard tot een volledige opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van het vuur.
Met een kastenwand In de kastenwand is er ook ruimte voor een rijtje boeken, meerdere accessoires of verlichting.
Met een plateau Dit zorgt voor een perfecte afwerking van de houtkachel. Kies bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw De haard mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De tv en haard worden gecombineerd, waardoor u een cinewall maakt. Zo kunt u televisie kijken én tegelijkertijd genieten van de vlammen.

houtkachel in Montferland kopen

Vind uw houtkachel in Montferland bij Haardenexpert

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u diverse soorten houthaarden in het echt bekijken? Bezoek dan een van onze luxe haardenshowrooms. Doordat we meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste houtkachelwinkels van Nederland. Onze perfect bereikbare showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. Er is gratis parkeergelegenheid, waardoor u ongestoord inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een open haard kopen in Montferland?

Wilt u eerst wat meer weten over welke open haard bij uw woning en wensen aansluit? Aarzel dan niet om snel contact op te nemen met onze specialisten. U ontvangt zonder verplichtingen een persoonlijk advies.

Neem contact op