• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Hattem

Wilt u een houtkachel kopen in Hattem? Dan bent u bij ons aan het beste adres. De adviseurs helpen u met genoegen bij de zoektocht naar de kachel van uw dromen. Want, het kopen van een nieuwe kachel is niet alleen fantastisch, maar het kan een uitdaging zijn. De experts van Haardenexpert voorzien u met plezier in kloppende informatie en welke houtkachel bij uw woonhuis en wensen past.

Maak een afspraak

Houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

U vindt bij ons een breed aanbod van diverse soorten haardmeubels. Er zijn meer dan 450 opstellingen met haarden te vinden in de luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Op deze manier kunt u simpel bewonderen wat de opties zijn voor een houtkachel binnen of houtkachel buiten. Bekijk deze kachelopstellingen in onze luxe showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor een tv-meubel met houtkachel. Zo kunt u gedurende het kijken naar de tv genieten van het vlammenspel.
Met een kastenwand Als u kiest voor een kast, dan kunt er ook tijdschriften, planten en een prachtige lamp neerzetten.
Met een plateau Zorgt voor een mooie afwerking van de houtkachel. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw Dan is de open haard perfect ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Uw televisie en open haard worden gecombineerd tot een cinewall. Geniet op deze manier van de vlammen, wanneer u tv kijkt.

houtkachel in Hattem kopen

Ervaar onze haarden in Hattem

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u diverse open haarden bekijken in het echt? Bezoek dan een van onze houtkachelshowroom. We zijn gegroeid tot één van de grootste open haardenwinkels van Nederland, doordat we veel expertise en ervaring in huis hebben. De showrooms zijn centraal gelegen in Apeldoorn en Rijssen en zijn perfect bereikbaar. U kunt bij ons te allen tijde gratis uw auto parkeren, zodat u ongestoord inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een open haard aanschaffen in Hattem?

Heeft u eerst nog wat vragen over het type open haard dat bij uw huis past? Neem gerust contact met ons op. We geven u graag een advies op maat.

Neem contact op