• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Elburg

Bent u op zoek naar een houtkachel in Elburg? Dan bent u bij Haardenexpert aan het beste adres. Onze professionals verstrekken u graag advies, zodat u daarna de kachel van uw dromen heeft. Want, naast dat het vinden van een gloednieuwe kachel fijn is, kan het ook meerdere vragen oproepen. Daarom vertellen de professionals van Haardenexpert u met alle plezier meer over de opties en wat de open haard is die bij uw eisen hoort.

Maak een afspraak

Diverse haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een groot en verschillend aanbod van haardmeubels aan. In onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen ziet u meer dan 450 haardopstellingen. Op die manier kunt u rustig alle opties bekijken voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Onderstaande opstellingen met haarden kunt u bekijken in onze luxe showrooms:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en open haard tot een volledige opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van het vuur.
Met een kastenwand In de kastenwand is er ook ruimte voor een rij met boeken, diverse accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Dit is de beste keuze voor een perfect afgewerkte haard. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw Dan is de open haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De televisie en open haard worden samengevoegd, waardoor u een cinewall creëert. Zo kunt u televisie kijken én gelijktijdig genieten van het knisperende vuur.

houtkachel in Elburg kopen

Kom langs en ontdek onze kachels in Elburg

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u diverse soorten houthaarden in het echt zien? Breng dan een bezoek aan onze houtkachelshowrooms. We zijn gegroeid tot één van de grootste kachelwinkels van Nederland, doordat we veel kennis en ervaring in huis hebben. De showrooms zijn centraal gelegen in Apeldoorn en Rijssen en zijn goed bereikbaar. Bij onze showrooms van Haardenexpert kunt u altijd zonder kosten parkeren.

Maak een afspraak

Hebt u eerst nog wat vragen over een kachel aanschaffen in Elburg?

Wilt u graag eerst antwoord op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. U krijgt zonder verplichtingen een persoonlijk advies.

Neem contact op