• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Doesburg

Zoekt u naar een houtkachel in Doesburg? Kom gerust langs bij Haardenexpert. Onze specialisten denken graag met u mee voor het vinden van een droom open haard. Want, hoewel het fantastisch is om een gloednieuwe kachel te kopen, kan het ook een karwei zijn. Onze professionals vertellen u met genoegen over de mogelijkheden en wat de kachel is die bij de verwachtingen aansluit.

Maak een afspraak

Diverse open haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

U vindt bij ons een breed assortiment van meerdere soorten haardmeubels. Er zijn meer dan 450 opstellingen met haarden te vinden in de showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Zo ervaart u een goede impressie van de mogelijkheden voor een houtkachel binnen of voor uw houtkachel buiten. Bekijk deze houtkachelopstellingen in de showrooms:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een volledige opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kastenwand is er daarnaast ruimte voor een rij met boeken, diverse accessoires of verlichting.
Met een plateau Dit zorgt voor een volmaakte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw De open haard perfect ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Uw televisie en haard worden samengevoegd tot een cinewall met haard. Zo kunt u televisie kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

houtkachel in Doesburg kopen

Kom langs en ontdek onze houtkachels in Doesburg

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u meerdere open haarden bekijken in het echt? Bezoek dan een van onze haardenshowrooms. We zijn uitgegroeid tot één van de grootste haardenwinkels in Nederland, doordat we veel kennis en ervaring in huis hebben. Onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn goed bereikbaar. Bij onze luxe showrooms kunt u altijd zonder kosten parkeren.

Maak een afspraak

Neem contact met Haardenexpert op voor vragen over uw open haard kopen in Doesburg

Wilt u graag eerst antwoord op uw vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. We geven u met plezier een advies op maat.

Neem contact op