• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Berkelland

Bent u op zoek naar een houtkachel in Berkelland? Dan bent u bij ons aan het beste adres. De specialisten helpen u met genoegen bij de tocht naar de houtkachel van uw dromen. Want, naast dat het vinden van een nieuwe kachel geweldig is, kan het ook vragen oproepen. Onze specialisten vertellen u met plezier over de mogelijkheden en wat de haard is die bij uw verwachtingen aansluit.

Maak een afspraak

Diverse kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een groot en verschillend assortiment van haardmeubels aan. U treft in onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 opstellingen met haarden. Op die manier kunt u ongestoord meerdere mogelijkheden bekijken voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Bekijk onderstaande houtkachelopstellingen in onze luxe showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor het combineren van uw tv-meubel en houtkachel tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van het vlammenspel.
Met een kastenwand In de kast is er daarnaast ruimte voor een rij met boeken, meerdere accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Dit zorgt voor een perfecte afwerking van de houtkachel. Kies bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw De open haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De tv en houtkachel worden gecombineerd, waardoor u een cinewall creëert. Geniet op deze manier van het vlammenspel, wanneer u televisie kijkt.

houtkachel in Berkelland kopen

Ervaar onze houtkachels in Berkelland

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u verschillende houtkachels bekijken in het echt? Breng dan een bezoek aan onze houtkachelshowrooms. We zijn gegroeid tot één van de grootste open haardenwinkels in Nederland, doordat we veel kennis en ervaring in huis hebben. De showrooms zijn centraal gelegen in Apeldoorn en Rijssen en zijn goed bereikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid, hierdoor u ongestoord inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Heeft u eerst nog 1 of meerdere vragen over een open haard kopen in Berkelland?

Wilt u eerst wat meer weten over welke kachel bij uw woonhuis en wensen aansluit? Neem gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag gratis van correct advies.

Neem contact op