• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Arnhem

Wilt u een houtkachel kopen in Arnhem? Dan bent u bij Haardenexpert aan het goede adres. De professionals adviseren u met alle plezier bij de zoektocht naar de kachel van uw dromen. Want, hoewel het geweldig is om een gloednieuwe open haard aan te schaffen, kan het ook een klus zijn. Onze experts vertellen u met alle plezier over de mogelijke opties en informeren u met genoegen welke houtkachel overeenkomt met uw dromen en past bij uw huis.

Maak een afspraak

Verschillende houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert vindt u een breed assortiment van haardmeubels. In onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen vindt u meer dan 450 haardopstellingen. Op die manier kunt u rustig meerdere opties zien voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. In onze luxe showrooms ziet u onderstaande kachelopstellingen:

Met een tv-meubel Kies voor een tv-meubel met haard. Zo kunt u gedurende het tv-kijken genieten van het vlammenspel.
Met een kastenwand Als u kiest voor een kast, dan kunt er ook tijdschriften, bloemen en een prachtige lamp neerzetten.
Met een plateau Dit zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Ga bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw Dan wordt de houtkachel perfect ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer de tv en open haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én direct genieten van het vlammenspel.

houtkachel in arnhem kopen

Ervaar onze houtkachels in Arnhem

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u verschillende soorten houthaarden in het echt zien? Bezoek dan een van onze haardenshowrooms. Doordat wij meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste haardenwinkels in Nederland. Onze goed bereikbare showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. U kunt bij Haardenexpert altijd gratis uw auto parkeren, zodat u rustig geïnspireerd kunt worden.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een haard kopen in Arnhem?

Bent u op zoek naar meer informatie over welke haard bij uw woning en wensen aansluit? Aarzel dan niet om snel contact op te nemen met onze adviseurs. Zij voorzien u graag vrijblijvend van gepast advies.

Neem contact op