Have

Ons assortiment

Warmte en vuur. Ze vormen de rode draad in de geschiedenis van HAVE Verwarming. Meer dan 125 jaar geleden begon Hermen van Veldhuizen met het venten van petroleum. De omzet steeg en het assortiment werd uitgebreid met gasflessen en oliekachels. Paard en wagen verdwenen. Het ondernemersvuur werd verder opgerakeld - en uit het handeltje van overgrootvader groeide een moderne organisatie.

per pagina
Sorteer op

Have

Have

Passie voor vuur

Wat altijd bleef, was de passie voor vuur. Passie die om ruimte vroeg. Daarom bouwde HAVE Verwarming in 1999 een nieuw bedrijfspand in Lunteren. Vanuit dit royale pand leveren we haarden, kachels, schouwen, onderdelen en afvoermaterialen van hoge kwaliteit – vaak uit voorraad. Dealers en hun klanten doen hier bovendien ideeën op in de showroom.

Een groeiende kring van klanten ervaart dat het prettig samenwerken is met HAVE. De saamhorigheid en informele sfeer intern vertalen zich in servicegerichtheid en betrokkenheid naar klanten. We vormen een team met een duidelijke focus: verwarmingsproducten én kennis leveren aan vakhandels. We beschouwen het als onze missie om hierbij maximale ondersteuning te bieden. De royale voorraad en de showroom die vakhandels ter beschikking staat, vormen het bewijs.

Koninklijk hofleverancier

Koninklijk hofleverancier

De kroon op het werk

De kroon op 125 jaar warmte en vuur is de toekenning van het predicaat ´Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier´. Burgemeester C. van der Knaap van de gemeente Ede reikte de onderscheiding namens Hare Majesteit de Koningin uit tijdens een feestelijke jubileumbijeenkomst op 31 oktober 2008.

Bent u woonachtig in een omliggende gemeente van Apeldoorn zoals; Deventer, Zwolle, Barneveld, Veenendaal, Zutphen, Arnhem, Amersfoort, Harderwijk, Nunspeet. Kom dan langs in onze nieuwe inspiratie showroom te Rijssen.

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert