Have

Ons assortiment

Warmte en vuur. Ze vormen de rode draad in de geschiedenis van HAVE Verwarming. Meer dan 125 jaar geleden begon Hermen van Veldhuizen met het venten van petroleum. De omzet steeg en het assortiment werd uitgebreid met gasflessen en oliekachels. Paard en wagen verdwenen. Het ondernemersvuur werd verder opgerakeld - en uit het handeltje van overgrootvader groeide een moderne organisatie.

per pagina
Sorteer op

Have

Have

Passie voor vuur

Wat altijd bleef, was de passie voor vuur. Passie die om ruimte vroeg. Daarom bouwde HAVE Verwarming in 1999 een nieuw bedrijfspand in Lunteren. Vanuit dit royale pand leveren we haarden, kachels, schouwen, onderdelen en afvoermaterialen van hoge kwaliteit – vaak uit voorraad. Dealers en hun klanten doen hier bovendien ideeën op in de showroom.

Een groeiende kring van klanten ervaart dat het prettig samenwerken is met HAVE. De saamhorigheid en informele sfeer intern vertalen zich in servicegerichtheid en betrokkenheid naar klanten. We vormen een team met een duidelijke focus: verwarmingsproducten én kennis leveren aan vakhandels. We beschouwen het als onze missie om hierbij maximale ondersteuning te bieden. De royale voorraad en de showroom die vakhandels ter beschikking staat, vormen het bewijs.

Koninklijk hofleverancier

Koninklijk hofleverancier

De kroon op het werk

De kroon op 125 jaar warmte en vuur is de toekenning van het predicaat ´Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier´. Burgemeester C. van der Knaap van de gemeente Ede reikte de onderscheiding namens Hare Majesteit de Koningin uit tijdens een feestelijke jubileumbijeenkomst op 31 oktober 2008.

Bent u woonachtig in een omliggende gemeente van Apeldoorn zoals; Deventer, Zwolle, Barneveld, Veenendaal, Zutphen, Arnhem, Amersfoort, Harderwijk, Nunspeet. Kom dan langs in onze nieuwe inspiratie showroom te Rijssen.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met gashaarden

Combineer een haard met meubel

Een haardopstelling

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op