Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Have

27 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 3
  2. 1
  3. 2
  4. 3

27 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 3
  2. 1
  3. 2
  4. 3

Have

Have - Warmte en vuur

Warmte en vuur. Ze vormen de rode draad in de geschiedenis van HAVE Verwarming. Meer dan 125 jaar geleden begon Hermen van Veldhuizen met het venten van petroleum. De omzet steeg en het assortiment werd uitgebreid met gasflessen en oliekachels. Paard en wagen verdwenen. Het ondernemersvuur werd verder opgerakeld - en uit het handeltje van overgrootvader groeide een moderne organisatie.

Wat altijd bleef, was de passie voor vuur. Passie die om ruimte vroeg. Daarom bouwde HAVE Verwarming in 1999 een nieuw bedrijfspand in Lunteren. Vanuit dit royale pand leveren we haarden, kachels, schouwen, onderdelen en afvoermaterialen van hoge kwaliteit – vaak uit voorraad. Dealers en hun klanten doen hier bovendien ideeën op in de showroom.

Een groeiende kring van klanten ervaart dat het prettig samenwerken is met HAVE. De saamhorigheid en informele sfeer intern vertalen zich in servicegerichtheid en betrokkenheid naar klanten. We vormen een team met een duidelijke focus: verwarmingsproducten én kennis leveren aan vakhandels. We beschouwen het als onze missie om hierbij maximale ondersteuning te bieden. De royale voorraad en de showroom die vakhandels ter beschikking staat, vormen het bewijs.

De kroon op 125 jaar warmte en vuur is de toekenning van het predicaat ´Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier´. Burgemeester C. van der Knaap van de gemeente Ede reikte de onderscheiding namens Hare Majesteit de Koningin uit tijdens een feestelijke jubileumbijeenkomst op 31 oktober 2008.

Bent u woonachtig in een omliggende gemeente van Apeldoorn zoals; DeventerZwolle, Barneveld,  Veenendaal,Zutphen, Arnhem, Amersfoort, Harderwijk, Nunspeet.   Kom dan langs in onze nieuwe inspiratie showroom te Rijssen

Magazijn have verwarming