Hero cover image

Global Fires
showroom

Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

wij zijn officieel Global Fires dealer

Haardenexpert is de officiële dealer van het merk Global Fires. Global Fires is gespecialiseerd in de productie van gaskachels en gashaarden. Deze toestellen hebben een modern design en een compact formaat. Ze nemen dus weinig ruimte in beslag. Daarnaast zijn de haarden ideaal te combineren met een prachtig kast of klassieke schouw. In het ruime assortiment vindt u inbouwhaarden en inzethaarden terug, van tweezijdig tot driezijdig. Door de eenvoudige constructie zijn de haarden tegen een zeer scherpe prijs op de markt gezet. Gaat u voor een Global Fires haard? Dan gaat u voor gezelligheid, comfort en gemak!

Bent u benieuwd hoe een Global Fires haard in levenden lijve eruit ziet? Neem dan een bezoekje aan de luxe showroom van Haardenexpert. Hier vindt u diverse Global Fires haarden brandend opgesteld. Natuurlijk kunt u ook een rondje lopen om meer inspiratie op te doen. Heeft u een vraag? Onze deskundige adviseurs staan paraat om al uw vragen te beantwoorden. Samen gaan we rond de tafel zitten en naar al uw wensen luisteren. Natuurlijk krijgt u een heerlijk kopje koffie. Desnoods kunnen we een maatschets voor u tekenen, zodat u een beter beeld heeft van de plaatsing. Om alvast in de sfeer te komen, bekijkt u hieronder een aantal Global Fires gashaarden. Deze haarden zijn trouwens in de showroom te Rijssen te bewonderen.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden en kachel zaken van Nederland en België. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert