Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Roomdivider gashaard

Roomdividers zijn perfect in staat om uw woonruimte op verbluffende wijze te verdelen. De gashaarden zijn namelijk ontwikkeld als scheiding tussen diverse woongedeeltes. U kunt hierbij denken aan een prachtige plaatsing tussen de woonkamer en keuken. Door het ontwerp deelt de haard de betreffende ruimte in tweeën, maar is ook toepasbaar om de ruimtes met elkaar te verbinden. Sommige modellen worden zelfs als doorkijkhaard aangeleverd. Het vlammenspel is dan vanuit meerdere hoeken optimaal te bewonderen. U heeft niet alleen zicht op het vuurbeeld, maar ook op de andere ruimte.

26 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 3
  2. 1
  3. 2
  4. 3

26 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 3
  2. 1
  3. 2
  4. 3

Gashaard als roomdivider

Roomdividers van hoogstaande fabrikanten

 

Bellfires

Bellfires staat bekend om zijn hoogwaardige inbouwhaarden op gas. Om een compleet assortiment aan te bieden, heeft het merk geweldige Roomdividers op de markt gebracht. Voor een prachtige tunnelhaard bekijkt u bijvoorbeeld de Bellfires Horizon Bell Large Tunnel 3. Dit is een breed en rechthoekig model die strak in de wand wordt geïnstalleerd. Dankzij de ruitbreedte van maar liefst 130 centimeter heeft u een optimaal zicht op het vlammenspel. Heeft u meer behoefte aan een driezijdige gashaard in een tussenwand? Dan is de Bellfires Room Divider Medium 3 een uitstekende keus. Met de dubbele brander wordt er een fantastisch vuurbeeld aangewakkerd. Combineer dit toestel met een spiegelende achterwand en de vlammen ogen mooier en voller.

 

Faber

Binnen de Faber Aspect serie vindt u geweldige ruimteverdelers als de Faber Aspect Premium ST XL en de Faber Aspect Premium ST L. Beide doorkijkhaarden zijn voorzien van de Step Burner brander, waarmee u het vuurbeeld optimaal kunt regelen. Wanneer u met minder vermogen stookt, behoudt ieder toestel nog een prachtig vol vlammenspel. In combinatie met een brander decoratie als een houtset, kiezels of splitstenen komt het vuurbeeld prachtig tot zijn recht.

 

DRU

Ook DRU heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van hoogwaardige Roomdividers. Denk hierbij aan de fraaie driezijdige gashaard de DRU Metro 100 XTU. Deze compacte inbouwhaard is ideaal te plaatsen tussen de woonkamer en eetkamer. Voor een vergelijkbaar toestel bekijkt u de DRU Metro 130 XTL. Dit model betreft ook een driezijdige haard met een strakke afwerking. Optioneel kiest u ervoor om de DRU Metro 130 XTL uit te voeren met een maatwerk haardplateau van bijvoorbeeld natuursteen of MDF. Beide modellen zijn standaard voorzien van een gesloten verbrandingssysteem, een houtset brander decoratie en het innoverende DRU Eco Wave systeem.

 

Helex

Voor een tweezijdige tunnelhaard van Helex neemt u een kijkje bij de Helex I-Frame 73 66 2.0 Tunnel. Met een nominaal vermogen van 7kW wordt er een prachtig vlammenspel opgewekt. Door de strakke afwerking zult u de lijst, om de haard heen, nauwelijks zien. U kunt dus ongehinderd genieten van het sensationele vuurbeeld. De Helex I-Frame 73 66 2.0 Roomdivider is een compacte ruimteverdeler met een driezijdig vuurzicht. Met de dubbele brander bent u in staat om de warmtewinning en gasverbruik tot 60% te verminderen.

 

Element4

In het assortiment van Element4 is de Element4 Lucius 140 CR het mooiste model. Deze driezijdige gashaard is voorzien van een 140cm brede zijruit. Dankzij de geringe inbouwdiepte vereist het model weinig ruimte voor de inbouw. Zo vindt u ongetwijfeld een prachtige locatie voor deze grote inbouwhaard. Met een nominaal vermogen van 8,5kW wordt u woonruimte optimaal verwarmd. Dit model is ook te verkrijgen met twee zijruiten van 140cm, namelijk de Element4 Lucius 140 R is. Voor meerdere Element4 ruimteverdelers bekijkt u de onderstaande toestellen: