• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
Faber inbouw gashaard

Faber inbouw gashaard

Ons assortiment

Faber is absoluut geen nieuwkomer in de wereld van de gashaard. Met meer dan 175 jaar ervaring weet Faber precies wat gashaardliefhebbers beweegt! Als pionier op gashaardgebied heeft Faber zijn sporen al ruimschoots verdiend. In vrijwel iedere moderne gashaard vinden we patenten terug die oorspronkelijk alleen in Faber gashaarden werden toegepast. Ondanks de lange voorgeschiedenis is Faber altijd vooruitstrevend gebleven. Deze visie zien we duidelijk terug in de laatste generatie Faber inbouw gashaarden. Stuk voor stuk prachthaarden die uitblinken in efficiency, gebruiksgemak en sfeerbeleving. In het ruime assortiment Faber inbouw gashaarden vindt bijna iedere liefhebber wel een model dat zal aanspreken. Laten we dus eens wat dieper ingaan op de Faber inbouw gashaard, een moderne serie tophaarden die laat zien dat Faber nog steeds eenzaam aan de top staat!

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

 

Model: Inbouw

Merk: Faber

per pagina
Sorteer op
Pagina

faber inbouw gashaard

Faber inbouw gashaard

Zorgeloos genieten

Een Faber inbouw gashaard staat voor zorgeloos genieten. Iedere haard wordt uitvoerig getest voordat hij de fabriek mag verlaten en moet voldoen aan strenge eisen. Wanneer u voor een inbouw gashaard Faber kiest bent u verzekerd van optimaal gebruiksgemak. De besturing van een moderne Faber inbouwhaard kan vanuit uw luie stoel. Met de handige ITC-app krijgt u de volledige controle over het vlambeeld en kunt u precies instellen op welke tijdstippen uw haard mag branden. Met de ITC-App kunt u bovendien alle functies testen. Zo wordt u altijd tijdig gewaarschuwd wanneer het onderhoud voor de deur staat en krijgt u directe feedback wanneer dit nodig zou zijn.

Gashaard Faber inbouwen

Gashaard Faber inbouwen

Een prima keuze

Steeds meer haardliefhebbers laten een Faber gashaard inbouwen in een nieuwe situatie. Inbouwhaarden zijn specifiek ontworpen om geplaatst te worden in een nieuwe situatie. U kunt hierbij denken aan een nieuwbouwwoning, maar ook wanneer u een geheel nieuw haardmeubel ontwerpt is een Faber gashaard inbouwen een prima keuze. Inbouwhaarden zijn zo ontworpen dat alleen datgene in het zicht blijft waar het eigenlijk om gaat, en dat is natuurlijk het vuurbeeld. Eenmaal ingebouwd worden alle storende elementen die nodig zijn voor de werking aan het zicht onttrokken. Faber inbouw gashaarden worden zo eenvoudig een deel van uw interieur. Ze zijn speciaal ontworpen om een vloeiende overgang tussen de gashaard en de rest van het interieur mogelijk te maken. Doordat de manier van inbouwen uiteindelijk bepalend is voor het uiterlijk van de haard zijn Faber inbouwhaarden geschikt voor iedere woonstijl. Of u nu houdt van modern en minimalistisch, of juist liever gaat voor een meer klassieke look. Er is altijd wel een geschikte Faber gashaard inbouw die daar precies bij zal aansluiten!

inbouw gashaard faber

Faber gashaard inbouwen

Veel keuzevrijheid

Faber inbouw gashaarden kunnen dus op allerlei verschillende manieren worden toegepast. Vaak gebeurd dit in een speciaal ontworpen haardmeubel, in een haardombouw, of in een complete wandopstelling. Sinds de opkomst van de moderne flatscreen televisies zie we dat ook de combinatie van tv-meubel met Faber inbouw gashaard enorm populair is geworden. Kiezen tussen het vertier van uw televisie en de gezellige sfeer van uw haard is met een Faber inbouw gashaard niet langer meer nodig. Omdat gashaarden niet zo warm worden als houtkachels zijn ze gemakkelijk in te bouwen. U hoeft immers minder rekening te houden met de brandveiligheid van omliggende materialen. Dit geeft u veel keuzevrijheid qua materiaal en afwerking. Zo presenteert u uw inbouwhaard precies op de manier die het beste aansluit bij uw persoonlijke smaak en wensen.

faber inbouw gashaard kopen

Uw eigen inbouw gashaard van Faber

Stel zelf samen

De bekendste serie inbouw gashaarden is de Faber Matrix serie. Deze serie bestaat uit diverse modellen met een modulaire opbouw. Hierdoor kunt u deze Faber inbouw gashaard helemaal naar uw eigen wensen samenstellen. Zo heeft u keuze uit diverse afmetingen en diverse ruitconfiguraties, maar ook qua afwerking en decoratie kunt u kiezen uit meerdere keuzemogelijkheden. Faber inbouw gashaarden zijn verkrijgbaar als fronthaard, dus met alleen één voorruit. Maar ook als tweezijdige hoekhaard of als driezijdige variant wanneer u echt onbeperkt wilt kunnen genieten van het vuurzicht. Erg fraai zijn ook de roomdividers en tunnelhaarden uit de Faber stal. Een Faber inbouw gashaard in de roomdivider uitvoering heeft één voorruit, één achterruit en één zijruit. Roomdivider haarden zijn hierdoor erg geschikt voor plaatsing aan het einde van een interne scheidingsmuur, zoals bijvoorbeeld tussen keuken en woonkamer. Door het grote ruitoppervlak springt een roomdivider echt in het oog en geeft bovendien perfect zicht op het vlammenspel! Wilt u vanuit meerder vertrekken kunnen genieten van uw Faber inbouw gashaard? Een doorkijkhaard heeft zowel een voor,- als een achterruit, hierdoor is deze perfect in te bouwen in een muur of wand. Doorkijkhaarden worden ook wel tunnelhaarden genoemd en zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen.

faber inbouwhaard gas

Waarom kiezen voor een Faber inbouwhaard?

Vernieuwend en innovatief

Faber gashaarden staan bekend als vernieuwend en innovatief. Dit ziet u ook duidelijk weer in elke Faber inbouw gashaard. Qua vuurbeeld en sfeerbeleving behoren ze tot het absolute topsegment, maar ook wat het rendement betreft gooien ze hoge ogen. Faber inbouw gashaarden hebben een rendement van 80% tot wel 95%. Dit betekend dat 80% tot 95% van alle warmte die wordt opgewekt in de Faber haard daadwerkelijk wordt gebruikt om de omliggende kamer te verwarmen. Dit is een indrukwekkend percentage. Zeker wanneer we dit vergelijken met de 15% rendement die de klassieke open haard wist te behalen! Faber inbouw gashaarden uit de Matrix serie zijn niet alleen zuinig en schoon, maar ook geschikt voor woningen zonder aardgasaansluiting. Elke Faber inbouwgashaard uit de Faber Matrix serie is namelijk ook verkrijgbaar als propaanversie.

Faber inbouw gashaard van haardenexpert

Faber gashaard inbouw kopen?

Neem gerust contact met ons op

Ziet u zichzelf al genieten voor uw eigen Faber inbouw gashaard? Bent u toe aan de weldadige warmte en het typische sfeertje dat alleen een haard brengen kan? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact op. Als officieel Faber dealer vindt u bij ons altijd het meest actuele aanbod tegen bijzonder scherpe prijzen. Ook wanneer u op zoek bent naar een maatwerkmeubel bent u op de juiste plek. Wij werken al vele jaren met ervaren meubelmakers die graag uw ideeën vertalen naar de praktijk. Omdat het maatwerk betreft is de keuzevrijheid enorm. U kunt denken aan de meest uiteenlopende houtsoorten, maar ook aan natuursteen of aan een combinatie van beiden. Vertel ons gerust uw ideeën, wij voorzien u graag van passend en eerlijk advies. Wilt u de Faber inbouw gashaard eens in werkelijkheid komen bewonderen? Breng dan eens een bezoek aan onze luxe haardenshowroom. Wij laten u graag zien waarom wij zo enthousiast zijn. Graag tot ziens.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met gashaarden

Combineer een haard met meubel

haard met meubel

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Als cinewall Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Lees onze reviews of laat u informeren door onze experts.

Neem contact op