Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Helex I-frame

De gashaarden van de Helex I-Frame serie staan bekend om de brede ruiten. Zo heeft u altijd een schitterend zicht op het vuur. De gashaarden zijn modern en toch ook tijdloos. Hierdoor passen ze in vrijwel elke woonsituatie. Met een gemiddeld vermogen van 7,5 kW is het gemakkelijk om uw woonkamer te voorzien van een aangename temperatuur.

27 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 3
  2. 1
  3. 2
  4. 3

27 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 3
  2. 1
  3. 2
  4. 3

Strakke lijnen

Helex heeft een bijzondere serie gashaarden op de markt gebracht. De Helex I-Frame serie. De serie staat bekend om de metalen randen die vrijwel geheel zijn afgewerkt. Hierdoor is er een maximaal zicht op het vuur en heeft u geen last van storende elementen. De Helex I-Frame 140 30 is hier bijvoorbeeld een heel goed voorbeeld van. Ook zijn de gashaarden uit de serie herkenbaar door de brede ruiten. Sommige ruiten zijn maar liefst 140 centimeter breed. Hierdoor heeft u een schitterend vuur over de lange breedte van de haard. Dit zorgt ervoor dat de muren van de kamer schitterend worden belicht door een oranje vuurgloed. Dit brengt een grote sfeer met zich mee. U zult dus sfeervol genieten van avonden voor één van deze prachtige gashaarden. De Helex I-Frame 100 38 Tunnel is één van de bijzondere tunnelhaarden die de serie rijk is. Deze haard kan tussen twee ruimtes geplaatst worden. Zodoende is er vanuit beide kamers een prachtig zicht op het vuur. Geniet van één van deze schitterende en sfeervolle gashaarden.

Goed vermogen

De gashaarden van de Helex I-Frame serie beschikken dus over een schitterend design. Toch zijn de gashaarden ook heel efficiënt. Zo beschikken de haarden over een vermogen van gemiddeld 7,5 kW. Dit zorgt ervoor dat uw woonruimte gemakkelijk te verwarmen is. Zo kunt u genieten van een aangename temperatuur. Uiteraard brengt dit ook nog extra sfeer met zich mee. U heeft de keuze welke branddecoratie u het liefste heeft. Kies voor een houtset als branddecoratie om het gevoel te krijgen van een luxe houtkachel. Ook kunt u kiezen voor witte Carrerastenen. Deze stenen zorgen ervoor dat uw gashaard een extra modern uiterlijk krijgt. De haarden worden geleverd met een efficiënte afstandsbediening. Hiermee is iedere gashaard te bedienen vanaf de luie bank. Dit zorgt voor een extra luxe. De afstandsbediening is voorzien van een timer en van een thermometer. Zo kunt u alles van de gashaard tot in de puntjes bedienen. Bent u geïnteresseerd geraakt in één van deze gashaarden? Lees dan vooral ook de productomschrijving voor meer informatie.