Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Global Fires 55

Kijkt u al langer tegen het gat van de oude openhaard aan en wilt u deze graag opvullen met sfeer en warmte? Kijkt u dan eens naar de Global Fires 55XT CF. Deze inzethaard vormt de oplossing voor uw bestaande situatie! Overigens, de Global Fires 55 CF is u ook van dienst als inbouwhaard en kan daarom ook in nieuwe situaties worden toegepast. De haard wordt gekenmerkt door haar kleine formaat en geringe inbouwdiepte. Door het kleine formaat en de inbouw(on)diepte is de Global Fires 55 goed toepasbaar in de kleinere ruimten van uw woning. De haard geeft dan ook niet zoveel warmte af als een grote inbouwgashaard.

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Global Fires 55

Binnenwerk
De Global Fires 55 kent drie verschillende interieurs. Het standaard zwart vlakke binnenwerk zorgt voor een tijdloze uitstraling, terwijl het ceraglass binnenwerk zeer modern oogt. Wilt u op de klassieke tour gaan, kies dan voor het Classic steen binnenwerk. Dit maakt de klassieke look met houtstammen volledig af waardoor u zou denken op hout te stoken!

Realistische branderdecoratie
De haarden worden standaard geleverd met een klassiek houtset voor optimaal vuurrealisme.

Afstandsbediening
Multifucntionele afstandsbediening met thermostaat- en timerfuncties.

Lijnbrander
De lijnbrander zorgt ervoor dat u bij een lagere brandstand geen vuurbeeld hoeft in te leveren doordat er twee branders achter elkaar geplaatst zijn.

Slimline uitvoering
De Slimline-uitvoering van deze haarden zorgen ervoor dat u onbelemmerd zicht hebt op het vuur. Lijsten en convectieopeningen zijn dus weggewerkt. Op deze manier lijkt de haard veel groter.

Vermogen
Door het geringe vermogen van de Global Fires 55-serie zijn de haarden goed toepasbaar in kleine ruimtes.

Glasmaten Global Fires 55

Global Fires 55 CF (bxh mm)                                         538         360

Global Fires 55XT CF (bxh mm)                                     538         535