Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Global Fires 120

De Global Fires 120-serie biedt u een bijna panoramische aanblik op het vlammenspel van uw gashaard. Deze haarden bieden een glasbreedte van wel 120 centimeter waardoor u optimaal kunt genieten van uw haard. Naast deze ruime meter hebben deze haarden een kleine inbouwdouwdiepte waardoor u veel ruimte bespaart. U bespaart ook veel energie met een rendement van 94%. De haarden hebben een standaard multifunctionele afstandsbediening met thermostaat- en klokfuncties. Dankzij de haardopties zoals hoekhaard en driezijdige haard kunt u in combinatie met de opties voor binnenwerk en branderdecoratie uw haard helemaal naar wens aanpassen.

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Opties Global Fires 120

Branderdecoratie
De Global Fires 120 kent drie verschillende opties voor branderdecoratie, namelijk een bruin houtstammen set, witte kiezels of antraciete glasstukjes. Afhankelijk van de stijl van de ruimte waarin u de haard wilt plaatsen, kunt u de gewenste branderdecoratie kiezen om zo de haard nog beter bij uw inrichting te laten passen.

Achterwand mogelijkheden
Voor wat betreft het interieur van de haard kunt u kiezen uit een standaard zwarte, gladde afwerking die in elke situatie goed toepasbaar is. Een ceraglass achterwand weerspiegelt het vlammenspel en past in veel gevallen goed in een moderne inrichting. Zwevende montage Naast de montage op stelpoten is de Global Fires 120 ook zwevend te monteren. Hiervoor wordt er een standaard ophangstrip meegeleverd. Op deze manier kunt u uw haard op geheel eigen wijze toepassen in uw woning.

Standaard lijnbrander
Dankzij de standaard ingebouwde lijnbrander van Global Fires geniet u altijd van een optimaal breed vuurzicht. Wilt u meer warmte? Dan schakelt u de tweede brander achter de hoofdbrander in. Heeft u het al warm genoeg? Dan houdt u uw ruimte op temperatuur door de tweede brander uit te schakelen.

Nieuw gas
Daarnaast zijn de Global Fires 120 ook geschikt voor het nieuwe G-gas wat na 2021 zijn intrede zal gaan doen. Een gashaard gaat lang mee, en de 120-serie is op de toekomst voorbereid.