Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Faber Triple

Het bedrijf Faber kent zijn oorsprong in Franeker (Friesland) toen in 1844 een grofsmederij werd opgericht door Jan Gerrits Faber. Uiteindelijk bleek dat dit de basis was voor het huidige assortiment haarden en kachels. Voornamelijk in de jaren ’60 werd gas een veelgebruikte grondstof waardoor de gashaarden enorm groeiden in populariteit. Uiteraard bleef Faber in de loop ter tijd niet stil staan.

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Faber Triple

Zo ontstond de serie Faber Triple. Deze bestaat uit de Triple Premium en de Triple Smart. De haarden in de Triple Premium serie zijn frameless, driezijdige inbouw-gashaarden met innovatieve Step-Burner ECOboost. Deze haard is leverbaar in diverse formaten te weten M, L, XL en XXL. De Triple Smart haarden zijn driezijdige inbouwhaarden met de Flat Burner technologie. Deze haarden zijn beschikbaar in de formaten M en L.

De haarden in deze serie kunnen worden geleverd met houtstammen, grijze splitsteen of carrara kiezel. Daarnaast kunt u er voor kiezen om een ITC-besturing toe te voegen, een muurbeugel, convectieroosters en/of verstelbare poten.