Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Faber Respect Premium

De Faber Respect Premium-serie bestaat uit twee bijzonder hoekhaarden op gas, namelijk de Faber Respect IC (in the corner) en de Faber Respect Premium OC (out of corner). Beide haarden zijn van hoogwaardige kwaliteit en wekken een zeer krachtig vermogen op. Dankzij de tijdloze en strakke vormgeving passen beide haarden in ieder wooninterieur. In combinatie met de bijgeleverde afstandsbediening creëert u zeer gemakkelijk een heerlijke warmte en huiselijkheid in uw woonruimte.

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Faber Respect Premium gashaarden

 

Faber Respect Premium IC

De Faber Respect Premium IC (in the corner) is een bijzondere hoekhaard die vrijwel overal te installeren is. Door het unieke design heeft u ongetwijfeld een blikvanger in huis. Deze gashaard is voorzien van een doorlopende ruit die uit één stuk is ontwikkeld. De hoek splitst de Faber Respect Premium IC in twee symmetrische delen, waardoor u het verbluffende vuurbeeld optimaal kunt bewonderen. Faber heeft voor dit toestel hoogwaardige kwaliteit gecombineerd met de modernste techniek, namelijk de Step Burner techniek. Door deze brander is het vuurzicht over de gehele breedte van de haard te zien. Wanneer u behoefte heeft aan minder warmte, zet u het vermogen lager. Het vuur zal zich dan volledig concentreren in het midden van de gashaard. Om het prachtige vlammenspel aan te wakkeren, maakt u gebruik van de bijgeleverde afstandsbediening. Met een simpele druk op de knop creëert u een plezierige warmte in uw woonkamer. Daarnaast kiest u een passende brander decoratie (houtset, carrara kiezels of grijze splitsteen) om de vlammen zo levensecht te laten ogen. De Faber Respect Premium IC is goed voor een nominaal vermogen van 9,9kW. Voor een ‘om-de-hoek’ gashaard bekijkt u de Faber Respect Premium OC.

 

Faber Respect Premium OC

Met de Faber Respect Premium OC (out of corner) hoekhaard wekt u een krachtig nominaal vermogen van 9,9kW op. Deze gashaard is voorzien van een gesloten verbrandingssysteem. Hierbij trekt het toestel de verse zuurstof, voor de verbranding, uit een externe ruimte. Net als de Faber Respect Premium IC is de Faber Respect Premium OC uitgevoerd met de innoverende Step Burner brander. Op de laagste stand van de brander, stookt de gashaard nog op een vermogen van 4kW. Hierbij ontvangt uw woonruimte minder warmte, zonder dat het vuurbeeld kleiner oogt. De verbrandingskamer wordt standaard geleverd met zwart spiegelglas. Door dit glas worden de vlammen fraai gereflecteerd, zodat het vuurzicht een grotere omvang krijgt. Met de gebruiksvriendelijke afstandsbediening is het vermogen gemakkelijk bij te stellen. Om het helemaal compleet te maken, download u de gratis applicatie van Faber, genaamd I.T.C. app. Deze applicatie maakt het mogelijk om uw tablet of smartphone te koppelen met de gashaard. Zo is de Faber Respect Premium OC niet alleen te bedienen met de afstandsbediening, maar ook met uw apparaat. Tevens kunt u praktische informatie over de haard inzien zoals het verbruik of status.