Vragen? Bel 055 820 0222

Sleutelbloemstraat 44, Apeldoorn

Showroom

Faber Honest

De Faber Honest-serie is een frameless hoekhaard die samen met een minimalistische vormgeving en een sfeervol vuurbeeld zorgt voor een eigentijds en gezellig vuurbeeld. Bent u op zoek naar een houtvuur maar is dit in uw situatie onmogelijk? Stop dan met zoeken want de Faber Honest-serie heeft de perfecte haard voor u!

Er zijn geen producten die aan de zoekopdracht voldoen.

Faber Honest

De Faber Honest-serie bestaat uit een minimalistisch vormgegeven hoekgashaard die sfeer en comfort combineert tot een eigentijds design. De haard beschikt over een, bijna niet van een authentiek haardvuur te onderscheiden, spectaculair vuurbeeld die dankzij de ruime tweezijdige ruit uitstekend zichtbaar is. Dankzij de logburner lijken de houtblokken in brand te staan wat het vuur nog realistischer maakt. Het vermogen van 4,9 kW zorgt ervoor dat de haard makkelijk verschillende ruimtes kan verwarmen en dankzij het hoge rendement is de zuinig in gebruik.

Mogelijkheden

De Faber Honest-serie geeft u keuze uit meerdere achterwanden zodat u de haard kunt aanpassen naar wens.

  • Zwart staalvlak
  • Lamellen

De Faber Honest-serie wordt standaard geleverd met een decoratieplaat waardoor een perfecte afwerking wordt gecreëerd. Natuurlijk kunt u de haard ook zonder decoratieplaat laten inbouwen.

Het toestel kan worden bediend met de standaard bijgeleverde afstandsbediening maar kan ook gemakkelijk met de hand worden bediend. U kunt de haard met verschillende kaders laten uitvoeren waardoor u uw eigen stijl kunt loslaten op de haard.