Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Faber Duet

De compacte Faber Duet serie bestaat uit gebruiksvriendelijke tweezijdige gashaarden. Met een tweezijdige haard kunt u vanuit alle hoeken van de woonruimte genieten van het sfeervolle vlammenspel. Deze serie is te onderscheiden in de Faber Duet Smart en de Faber Duet Premium.

5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

De Faber Duet Smart en Premium

De Faber Duet Smart wordt gevormd door de prachtige Faber Duet M Smart en de Faber Duet L Smart. Beide modellen bezitten hun eigen vermogen en formaat. De Faber Duet M Smart is het kleinste model van de twee en wekt een nominaal vermogen van 6,8kW op. Het grootste toestel, de Faber Duet L Smart, is goed voor een krachtig vermogen van 7,1kW. Met deze vermogens krijgt uw woonruimte zonder twijfels een prettige temperatuur. Standaard is de Faber Duet Smart lijn voorzien van een Flat Burner brander. Hierdoor ontstaat er een fantastisch vuurzicht dat verdeeld wordt over de gehele breedte van de gashaard. Het enige nadeel van deze brander is wanneer u de haard op een lagere stand zet, het volle vuurbeeld verdwijnt. Er blijven slechts kleine zichtbare vlammen over, waardoor het levensechte vuur zijn pracht verliest. Hiervoor heeft Faber de perfecte oplossing, namelijk de Step Burner brander. Wanneer de brander op een lagere stand wordt gezet, behoudt u een volledig vuurzicht. Op de laagste stand ontstaat er een smaller vuur, maar oogt nog steeds grootst en zeer realistisch. Deze brander is uitsluitend verkrijgbaar bij de Faber Duet Premium serie. De Faber Duet Premium serie bestaat uit drie geweldige haarden, namelijk de Faber Duet Premium M , Faber Duet Premium L en de Faber Duet Premium XL.

  • Faber Duet Premium M: 6,8kW
  • Faber Duet Premium L: 7,1kW
  • Faber Duet Premium XL: 8,4kW

 

Beide series zijn zowel leverbaar als een linker-en rechtermodel. Standaard worden de gashaarden geleverd met een eenvoudige afstandsbediening, een gesloten verbrandingssysteem, een houtset en een achterwand van vlak staal. Bij het gesloten systeem werkt het toestel onafhankelijk van de lucht in de woonruimte. De verse zuurstof wordt dan vanuit een externe ruimte getrokken. Optioneel kunt u de achterwand in zwart glas verkrijgen. Deze achterwand is tegen een meerprijs beschikbaar. Tenslotte is het vuurbeeld te ondersteunen met een passende brander decoratie. Naast de standaarddecoratie, de houtset, gaat u voor de Carrara kiezels of grijze splitsteen. Elke decoratie geeft het vuurzicht een prachtige gloed.

 

Om de gebruiksvriendelijkheid van de haarden terug te laten komen, heeft Faber een handige applicatie ontwikkeld. Met deze applicatie kunt u vanaf een afstand het vermogen van de gashaard bijstellen. Daarnaast zijn de eigenschappen en het verbruik van het toestel in kaart te brengen. Standaard wordt de applicatie aangeleverd met de \Step Burner Ecoboost functie. Met behulp van deze optie bespaart u tot 70% op uw energieverbruik.

 

Step Burner ECO Boost