Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Faber Clear

De Faber Clear-serie is ontstaan uit jarenlange kennis en ervaring in gashaarden van Faber. De moderne uitstraling en de vele opties en mogelijkheden hebben ervoor gezorgd dat de Faber Clear-serie één van de meest verkochte haarden is die Faber aanbiedt. Deze prachtige gashaard biedt u sfeer, gezelligheid en gemak.

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Faber Clear

De Faber Clear-serie is een prachtige, frameless inbouwhaard die dankzij zijn vele mogelijkheden en opties past binnen bijna elk interieur. De haarden zijn aan te passen naar eigen smaak en stijl en dat maakt de haard bijzonder populair. De haard wordt standaard geleverd met een afstandsbediening. Dit zorgt ervoor dat u lekker makkelijk vanuit uw stoel de haard kunt bedienen zonder te slepen met houtblokken. Het voordeel van een gashaard is natuurlijk ook dat u weinig onderhoud heeft. U hoeft niet de moeite te nemen om de aslade te legen. Het enige wat u af en toe hoeft te doen is de ruit van de haard schoonmaken. Makkelijker kan bijna niet!

Mogelijkheden

De mogelijkheden bij de Faber Clear-serie zijn bijna eindeloos. Zo kunt u kiezen uit verschillende achterwanden. Heeft u de voorkeur voor een strakke, vlakke staalwand of wilt u gaan voor een nostalgisch steenmotief achterwand?

  • Vlakke, stalen achterwand
  • Steenmotief achterwand
  • Lamellen achterwand

Ook kunt u kiezen uit het geruime assortiment van Faber schouwen. Deze kan om de haard heen gezet worden waardoor u een echte klassieke look in uw kamer creëert. Of u kunt gaan voor een strakke schouw waardoor u juist een moderne eyecatcher krijgt. De keuze ligt geheel aan u!

De Faber Clear-serie is leverbaar met een log- of flatburner. De logburner wordt standaard in de haard geleverd. Bij deze brander wordt de houtset op de branderbuisjes gelegd waardoor er een hoog vlambeeld wordt gecreëerd. Bij een flatburner zit de burner in een soort bak waar de decoratieset overheen wordt gelegd. Voor een flatburner betaald u een meerprijs.

U heeft verschillende keuzes uit decoratiesets:

  • Een stoer en robuust houtset
  • Moderne carrarakiezels.