Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Element4 Bioptica

Element4 bestaat sinds 2006 en is opgericht door Benno de Groot en Jan Kempers. Element4 vindt een onberispelijke uitstraling en gebruiksgemak een van de belangrijkste aspecten in een haard. Hierdoor staat dit bij alle ontwerpen van het merk centraal. Daarnaast vindt het merk het belangrijk om vernieuwende dingen te introduceren, zwel op het gebied van techniek als vormgeving. Element4 is vooral bezig met het ontwikkelen en produceren van gashaarden, waaronder de Element4 Bioptica.

 

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Element4 Bioptica

Element4 is een grote speler op de markt van gashaarden. Het merk heeft gebruiksgemak en design hoog in het vaandel staan en is continue in beweging om een zo mooi en goed mogelijk product op de markt te brengen. Het merk bestaat ‘pas’ sinds 2006. Desondanks kan wel gezegd worden dat Element4 tot de bekendste merken behoren met betrekking tot gashaarden.

De Element 4 Bioptica is een tweezijdige doorkijk gashaard die goed kan fungeren als room-divider. Van twee kanten (de voor- en de achterkant) biedt de haard een mooi zicht op de vlammen. De haard kan branden op zowel aardgas als propaan. De haard heeft een netto minimaal vermogen van 2,3 kW en een netto maximaal vermogen van 7,6 kW. Dit maakt de haard geschikt voor kleine woningen maar ook voor de wat grotere woningen.

De Element4 Bioptica biedt u verschillende opties. Zo kunt u kiezen uit verschillende branderdecoraties, te weten: een houtset, witte carrara  kiezels en witte of grijze stenen. Daarnaast kunt u kiezen voor een stalen of zwart glazen interieur en er kan gekozen worden voor standaard glas of voor ontspiegeld glas. Kortom, de haard is vrijwel geheel naar wens samen te stellen. Zo is er altijd iets wat bij u en uw wensen aansluit.