Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

DRU Lugo

De inbouw gashaarden uit de Dru Lugo serie zijn zowel 2 als 3-zijdig en hebben een strakke afwerking. Wanneer u voor deze haard kiest in combinatie met een maatwerk haardplateau is het mogelijk om de haard zo te verwerken in het plateau dat het afwerkkader onder de de ruit komt te vervallen, het plateau loopt dan in één lijn door met de haard. Wanneer u dit zo uitvoert valt het bijna niet op dat er nog glasplaat voor de haard zit, ideaal om een openhaard na te bootsen maar met het hoge rendement van een gesloten inbouw gashaard.

5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Dru Lugo haarden

 

Type   Ruitbreedte Vermogen
Dru Lugo 70/2   66 cm   2-7 kW
Dru Lugo 70/3   69 cm   2-8 kW
Dru Lugo 80/2   77 cm   2-9 kW
Dru Lugo 80/3   79 cm   2-6 kW

 

 

 


 

 

Dru Lugo serie

 

Dru Lugo serie - ECO Wave functie

De Dru Lugo Gashaarden worden standaard geleverd met een ECO Wave functie, dit is een speciale techniek in de brander waar Dru zich mee onderscheid ten opzichte van de andere haarden fabrikanten. De ECO Wave functie houdt in dat u met één druk op de knop de brander kan laten moduleren, de vlammen gaan dan automatisch hoger en lager. De voordelen van de ECO Wave zijn:

-          Speels vuurbeeld.
-          Besparing tot wel 50% op uw gasverbruik.
-          Minder warmte afgifte.
-          Nauwelijks te onderscheiden van een echte houthaard.
-          Brander opgesplits in 4 compartimenten, dit zorgt voor extra diepte in het vlammenspel.

Bij de Dru inbouw gashaarden met ECO Wave functie is er tegen een meerprijs een door Dru ontwikkelde Communicatie module leverbaar, deze Communicatie module moet aangesloten worden op uw WIFI router. De Communicatie module maakt een verbinding met de haard, wanneer deze met elkaar zijn verbonden kan u de speciaal ontwikkelde App van Dru downloaden en dan is de haard geheel te regelen met uw tablet en/of smartphone. Met deze App kunt u uw eigen vlammenspel bepalen, u kan zien wat uw besparing is, u kan zien hoeveel vermogen de haard af geeft en wanneer de haard het niet doet kan u precies zien wat er met de haard aan de hand is.

Realistische houtset

De Dru Lugo inbouw gashaarden zijn standaard uitgerust met een luxe houtset, deze zijn bijna niet te onderscheiden van echte houtstammen. De Stammen zijn zo gemaakt dat het net lijkt alsof deze geklooft zijn. Het realistisch vuurbeeld en de natuurlijke stammen maakt de Dru Lugo serie zo uniek. Wilt u ook een gashaard die bijna niet te onderscheiden is van houthaard? Kies dan voor één van de Dru Lugo gashaarden.

De Dru Lugo inbouw gashaarden zijn verkrijgbaar met vele verschillende opties. Het interieur en extrieur is in vele verschillende mogelijkheden te leveren. U kan bij de Dru Lugo inbouw gashaarden kiezen uit  verschillende kaders, communicatiemodule en u heeft zelfs ook de keuze uit maarliefst twee verschillende soorten binnenwerk

         
         

Binnenwerk Dru Lugo

Dru Lugo stalen vlakke achterwand   Dru Lugo Ceraglass achterwand    
Stalen vlakke achterwand
 
  Ceraglass achterwand     
 

Zwart glad binnenwerk
Het zwart gladde binnenwerk wordt standaard geleverd bij iedere Dru Lugo inbouw gashaard, het zwart gladde binnenwerk zorgt voor een strak en natuurlijk geheel in combinatie met de rest van de gashaard.

Ceraglass-zwart binnenwerk
Het zwarte Ceraglass binnenwerk van Dru zorgt ervoor dat je extra diepte in de haard creëerd, het vlammenspel wordt hierdoor ook optisch extra vergroot. Het zwarte Ceraglass binnenwerk is tegen een kleine meerprijs leverbaar bij elke Dru Lugo gashaard, de zwarte spiegelwand is de meerprijs meer dan waard.   

Kaders voor de Dru Lugo

Dru Lugo standaard kader
De Dru Lugo gashaarden worden standaard geleverd met een kader á 5cm dit zorgt voor een optische verbreding van de brander.

Dru Lugo zonder kader
Bij de Dru Lugo wordt standaard een kader van 5cm bij geleverd maar deze kan bij alle Dru Lugo gashaarden worden verwijderd, dit wordt vaak zo uitgevoerd in combinatie met bijvoorbeeld een natuurstenen plateau. Wanneer je het kader niet toepast loopt het plateau door tot de ruit, het voordeel hier van is dat u de ruit minder goed ziet.

Dru Lugo met 10cm kader
Bij alle Dru Lugo gashaarden kan er tegen een meerprijs een kader van 10cm worden geleverd, dit extra mooi wanneer u de haard inbouwd met een strakke haardombouw van vloer tot plafond. Dit 10cm kader zorgt dan voor net iets meer body aan de haard waardoor de haard optisch ook een stuk groter lijkt. Vindt u 10cm toch net iets te groot of te klein? Tegen de zelfde prijs kunnen wij het kader op maat laten maken bij Dru, u kan dan kiezen voor een afmeting tussen de 5,5 en 20cm, dit is perfect wanneer u aan een bepaalde maat zit verbonden.

 

Dru Lugo standaard kader Dru Lugo zonder kader      
Dru Lugo
met standaard kader
  Dru Lugo
zonder kader
           

 

Communicatiemodule voor WIFI en module

Met deze communicatiemodule van Dru kan u uw haard gemakkelijk en snel bedienen met uw tablet en/of smartphone. U kan zelfs uw eigen vlammenspel bepalen, u kan daarbij ook precies zien hoeveel procent u bespaard en wat de warmte afgifte is van de gashaard.