• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
Dru Lugo

Dru Lugo

Ons assortiment

De inbouw gashaarden uit de Dru Lugo serie zijn zowel 2 als 3-zijdig en hebben een strakke afwerking. Wanneer u voor deze haard kiest in combinatie met een maatwerk haardplateau is het mogelijk om de haard zo te verwerken in het plateau dat het afwerkkader onder de de ruit komt te vervallen, het plateau loopt dan in één lijn door met de haard. Wanneer u dit zo uitvoert valt het bijna niet op dat er nog glasplaat voor de haard zit, ideaal om een openhaard na te bootsen maar met het hoge rendement van een gesloten inbouw gashaard.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

 Dru Lugo haarden

Dru Lugo haarden

Ontdek het assortiment van Dru

Type   Ruitbreedte Vermogen
Dru Lugo 70/2   66 cm   2-7 kW
Dru Lugo 70/3   69 cm   2-8 kW
Dru Lugo 80/2   77 cm   2-9 kW
Dru Lugo 80/3   79 cm   2-6 kW

Dru Lugo serie

Dru Lugo serie - ECO Wave functie

De Dru Lugo Gashaarden worden standaard geleverd met een ECO Wave functie, dit is een speciale techniek in de brander waar Dru zich mee onderscheid ten opzichte van de andere haarden fabrikanten. De ECO Wave functie houdt in dat u met één druk op de knop de brander kan laten moduleren, de vlammen gaan dan automatisch hoger en lager. De voordelen van de ECO Wave zijn:

-          Speels vuurbeeld.
-          Besparing tot wel 50% op uw gasverbruik.
-          Minder warmte afgifte.
-          Nauwelijks te onderscheiden van een echte houthaard.
-          Brander opgesplits in 4 compartimenten, dit zorgt voor extra diepte in het vlammenspel.

Bij de Dru inbouw gashaarden met ECO Wave functie is er tegen een meerprijs een door Dru ontwikkelde Communicatie module leverbaar, deze Communicatie module moet aangesloten worden op uw WIFI router. De Communicatie module maakt een verbinding met de haard, wanneer deze met elkaar zijn verbonden kan u de speciaal ontwikkelde App van Dru downloaden en dan is de haard geheel te regelen met uw tablet en/of smartphone. Met deze App kunt u uw eigen vlammenspel bepalen, u kan zien wat uw besparing is, u kan zien hoeveel vermogen de haard af geeft en wanneer de haard het niet doet kan u precies zien wat er met de haard aan de hand is.

Realistische houtset

Realistische houtset

Vele verschillende opties

De Dru Lugo inbouw gashaarden zijn standaard uitgerust met een luxe houtset, deze zijn bijna niet te onderscheiden van echte houtstammen. De Stammen zijn zo gemaakt dat het net lijkt alsof deze geklooft zijn. Het realistisch vuurbeeld en de natuurlijke stammen maakt de Dru Lugo serie zo uniek. Wilt u ook een gashaard die bijna niet te onderscheiden is van houthaard? Kies dan voor één van de Dru Lugo gashaarden.

De Dru Lugo inbouw gashaarden zijn verkrijgbaar met vele verschillende opties. Het interieur en extrieur is in vele verschillende mogelijkheden te leveren. U kan bij de Dru Lugo inbouw gashaarden kiezen uit  verschillende kaders, communicatiemodule en u heeft zelfs ook de keuze uit maarliefst twee verschillende soorten binnenwerk.

Binnenwerk Dru Lugo

Binnenwerk Dru Lugo

Verschillende achterwanden

1) Zwart glad binnenwerk
Het zwart gladde binnenwerk wordt standaard geleverd bij iedere Dru Lugo inbouw gashaard, het zwart gladde binnenwerk zorgt voor een strak en natuurlijk geheel in combinatie met de rest van de gashaard.

2) Ceraglass-zwart binnenwerk
Het zwarte Ceraglass binnenwerk van Dru zorgt ervoor dat je extra diepte in de haard creëerd, het vlammenspel wordt hierdoor ook optisch extra vergroot. Het zwarte Ceraglass binnenwerk is tegen een kleine meerprijs leverbaar bij elke Dru Lugo gashaard, de zwarte spiegelwand is de meerprijs meer dan waard.   

Kaders voor de Dru Lugo

Kaders voor de Dru Lugo

Keuze uit diverse kaders

Dru Lugo standaard kader
De Dru Lugo gashaarden worden standaard geleverd met een kader á 5cm dit zorgt voor een optische verbreding van de brander.

Dru Lugo zonder kader
Bij de Dru Lugo wordt standaard een kader van 5cm bij geleverd maar deze kan bij alle Dru Lugo gashaarden worden verwijderd, dit wordt vaak zo uitgevoerd in combinatie met bijvoorbeeld een natuurstenen plateau. Wanneer je het kader niet toepast loopt het plateau door tot de ruit, het voordeel hier van is dat u de ruit minder goed ziet.

Dru Lugo met 10cm kader
Bij alle Dru Lugo gashaarden kan er tegen een meerprijs een kader van 10cm worden geleverd, dit extra mooi wanneer u de haard inbouwd met een strakke haardombouw van vloer tot plafond. Dit 10cm kader zorgt dan voor net iets meer body aan de haard waardoor de haard optisch ook een stuk groter lijkt. Vindt u 10cm toch net iets te groot of te klein? Tegen de zelfde prijs kunnen wij het kader op maat laten maken bij Dru, u kan dan kiezen voor een afmeting tussen de 5,5 en 20cm, dit is perfect wanneer u aan een bepaalde maat zit verbonden.

 

Communicatiemodule voor WIFI en module

Communicatiemodule voor WIFI en module

Bepaal u eigen vlammenspel

Met deze communicatiemodule van Dru kan u uw haard gemakkelijk en snel bedienen met uw tablet en/of smartphone. U kan zelfs uw eigen vlammenspel bepalen, u kan daarbij ook precies zien hoeveel procent u bespaard en wat de warmte afgifte is van de gashaard.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met gashaarden

Combineer een haard met meubel

haard met meubel

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Als cinewall Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Lees onze reviews of laat u informeren door onze experts.

Neem contact op