Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Bellfires York 3

De Bellfires York 3 zijn vierkante gashaarden. Met de Bellfires York 3 is er erg goed gelet op veiligheid en design. Deze gashaarden zijn uitgevoerd met een gepatenteerd veiligheidssysteem. Met de Bellfires York 3 heeft u veel opties. Zo kan u kiezen tussen verschillende kaders, branders, achterwanden en u kunt uw eigen brander decoratie kiezen. Zo kunt u de Bellfires York 3 een stuk persoonlijker maken.

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Bellfires York 3

Type   Ruitbreedte Vermogen
Bellfires York 3 Small   80,6 cm   2-8 kW
Bellfires York 3 Large   100 cm   2-10 kW

  


Opties Bellfires York 3

De Bellfires York 3 heeft verschillende mogelijkheden wat betreft de branddecoratie en de achterwand. Wij bieden u de volgende mogelijkheden aan:


 

Branderdecoratie

Bellfires York 3 houtstammenset   Bellfires York 3 grijze stenen   Bellfires York 3 witte kiezels
Keramische houtstammen set    Grijze stenen   Witte kiezels

 

Achterwand

Bellfires View Bell 3 stalen vlakke achterwand   Bellfires View Bell 3 spiegelachterwand    
Stalen vlakke achterwand
 
  Spiegelwand zwart keramisch    

Kaders

Ook bij de kader heeft u verschillende mogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit een floating frame of een hidden door. Met de floating frame is mogelijk gemaakt om een 8 millimeter dik profiel optisch te laten zweven waarachter keramisch glas is gemonteerd. De haard wordt dan ervaren als een openhaard. Naast de floating frame is er nog de hidden door kader. De hidden door kader is gemaakt met gescreende zwarte glasranden. Dit zorgt voor een zeer modern en strak uiterlijk. Deze kader heeft bij zowel lage als hoge vlammen een realistisch vuurbeeld. De keuze mogelijkheden hierboven gelden voor allebei de modellen van de Bellfires York 3 serie.   

 

Bellfires Floating frame Bellfires Hidden door +7cm Bellfires Hidden door 10cm Bellfires Hidden door +10cm stenen plateau Bellfires Hidden door
met Hidden door
  met Hidden door +7cm
  met Hidden door +10cm
  met Hidden door +10cmen
stenen plateau
  met Floating Frame

 

Brandertechniek

Als u voor 1 van de modellen van de Bellfires York 3 kiest heeft u keuze uit 2 verschillende branders, namelijk de Line fire brander en de Centre fire brander.

  • De Line fire brander houd in dat er 2 branders over de breedte achter elkaar branden. Bij de Line fire is het mogelijk om de achterste brander aan of uit te schakelen. Hiermee kan u de diepte van het vuur regelen. 

  • Naast de Line fire heeft u ook de mogelijkheid om voor de Centre fire te kiezen. Deze brander maakt het mogelijk om het vuurbeeld over de breedte te regelen. Door beide branders in te schakelen heeft u vuur over de volledige breedte van de haard. Schakelt u 1 van de 2 branders uit dan brand de haard in de sfeerstand. Dit betekend dat alleen het middenstuk brand en dat de 2 buitenste delen uitgeschakeld zijn. 

 

Accessoires Bellfires York 3

Bij de modellen van de Bellfires York 3 serie zijn verschillende accessoires verkrijgbaar.

  • Convectiepakket
  • Convectieset
  • Verlengde potenset

 


Bellfires gashaard
Bellfires zet hoog in op kwaliteit, duurzaamheid en goede klantenservice. Daar staan ze ook bekend om. Maar dat is niet het enigste waar ze actie mee bezig zijn. Ook nemen ze hun verantwoordelijkheid over mens en milieu.

Bellfires is in 1928 begonnen met het produceren van haarden.