Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Bellfires Unica-2

De Bellfires Unica-2 is een inzet gashaard van de fabrikant Bellfires. De Unica-2 serie is ontwikkeld om bestaande haardsituaties eenvoudig te moderniseren. De Bellfires Unica-2 gashaard is in acht verschillende afmetingen te verkrijgen en heeft een zeer geringe inbouwdiepte van slechts 35 cm. Daardoor is de Bellfires Unica-2 toepasbaar in vrijwel elke situatie. Optioneel is er bij de Bellfires Unica-2 gashaard een Convectieventilator, Sfeerverlichting en een 230V adapter verkrijgbaar. Ook is het mogelijk om de Bellfires Unica-2 te voorzien van een gespiegelde achterwand waardoor er meer diepte in het vuurbeeld ontstaat..

6 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

6 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Formaten Bellfires Unica

Type   Ruitbreedte Vermogen
Bellfires Unica-2 40   40 cm   2-4 kW
Bellfires Unica-2 50   50 cm   2-5 kW
Bellfires Unica-2 55   55 cm   2-5 kW
Bellfires Unica-2 70   70 cm   2-6 kW
Bellfires Unica-2 75   75 cm   2-7 kW
Bellfires Unica-2 90   90 cm   2-9 kW
Bellfires Unica 200 L/R   63 cm    2-7 kW
Bellfires Unica 300   66 cm    2-7 kW

 

 

 

 

 

 

Van de Bellfires Unica-2 zijn verschillende modellen leverbaar zoals hierboven weergegeven. De Unica-2 serie heeft vooral vierkante modellen welke daardoor ook geschikt zijn om te plaatsen in een bestaande open haard situatie. Binnen de Unica-2 serie zijn de haarden verkrijgbaar met een ruitbreedte van 40 cm tot wel 90 cm. Door de verschillende afmetingen van de modellen is er altijd wel een model welke past in uw situatie. Ook is er een tweezijdige en driezijdige Unica leverbaar waarbij u het vuur ook vanaf  de zijkant(en) kan bewonderen. 


 

Opties voor de Bellfires Unica-2

 

Branderdecoratie

De Bellfires Unica-2 kan met 3 verschillende branderdecoraties uitgevoerd worden. Dit zijn houtstammen, witte en grijze kiezels. De gashaard word het meest verkocht met een houtstammenset, dit zijn keramische houtblokken die volgens een tekening van de fabrikant in de haard gelegd moeten worden. Deze houtstammen zijn zeer realistisch en levensecht. Indien u een moderner interieur heeft zouden de witte of grijze kiezels ook een perfect optie kunnen zijn.

Bellfires Unica houtstammenset   Bellfires Unica grijze stenen   Bellfires Unica witte kiezels
Keramische houtstammen set    Grijze stenen   Witte kiezels

 

Achterwand

De Bellfires Unica-2 kan worden uitgerust met twee verschillende achterwanden. Standaard word de haard uitgerust met een stalen vlakke achterwand, er kan echter ook worden gekozen voor een Keramische spiegelachterwand. Door de zeer geringe inbouwdiepte van 35cm is de spiegelachterwand een pré aangezien hierdoor veel meer diepte word gecreëerd in de haard. 

Bellfires Unica stalen vlakke achterwand   Bellfires Unica spiegelachterwand    
Stalen vlakke achterwand
 
  Spiegelwand zwart keramisch    
 

Sfeerverlichting

De Bellfires Unica-2 is ook uit te rusten met sfeerverlichting onder het branderbed, een revolutionaire idee. Dit vergroot het gloei-effect van de stammen in de haard en maakt het vuurbeeld nog realistischer. 

Bellfires verlichting        
Bellfires Unica-2
met sfeerverlichting
               

 

Convectieventilator

De Bellfires Unica-2 is ook uit te rusten met een convectieventilator, deze zorgt ervoor dat de warmte die de haard afgeeft sneller wordt verspreid door de kamer, de stand van de ventilator kan simpel worden bediend met de afstandsbediening. Alleen bij de Bellfires Unica-2 40 is er geen convectieventilator leverbaar in combinatie met de haard.