Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Bellfires Topsham 3

De Bellfires Topsham 3 modellen behoren bij de Original Bell serie, die serie staat bekend om zijn mooie vierkante gashaarden. Op deze serie ligt naast hoogstaand design en hoogwaardige techniek de focus onder andere op veiligheid. Dit zijn resultaten van jaren onderzoek, kennis en ervaring en dit allemaal in een serie haarden.

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Nieuwste generatie Bellfires Topsham gashaarden

De Bellfires gashaarden staat altijd al voor top kwaliteit gashaarden en in hun nieuwste generatie bepalen ze opnieuw de norm. Bellfires legt de nadruk op het combineren van veiligheid en design, Bellfires heeft ook een gepatenteerd veiligheid systeem. Dat veiligheid systeem is ontworpen dat mocht er onderdruk ontstaan in de haard dat het gecontroleerd die eventuele onderdruk weg voert. Ook een voordeel van dit systeem is dat het gemakkelijk vervangbaar is.  

Opties voor interieur en exterieur

Branderdecoratie

Bellfires View Bell 3 houtstammenset   Bellfires View Bell 3 grijze stenen   Bellfires View Bell 3 witte kiezels
Keramische houtstammen set    Grijze stenen   Witte kiezels

 

Achterwand

Bellfires View Bell 3 stalen vlakke achterwand   Bellfires View Bell 3 Lamellen achterwand   Bellfires View Bell 3 spiegelachterwand
Stalen vlakke achterwand
 
  Lamellen   Spiegelwand zwart keramisch 
Wat zorgt ervoor dat de vlammen weerspiegelen in
de achterwand van de haard. 

 

 

Kaders

Bellfires Floating frame Bellfires Hidden door +7cm Bellfires Hidden door 10cm Bellfires Hidden door +10cm stenen plateau Bellfires Hidden door
met Hidden door   met Hidden door +7cm
  met Hidden door +10cm
 
  met Hidden door +10cm en
stenen plateau
  met Floating Frame


Brandertechniek

U kunt kiezen uit twee verschillende branders, de Centre Fire en de Line Fire. De naam Centre Fire  zegt het al, het is een vlambeeld wat van breed naar smal geschakeld kan worden door middel van twee branders. Met twee van de twee branders aan heeft de haard een maximaal vuurbeeld, en een maximaal vermogen. Doordat er twee branders zijn kan je er ook een uitzetten om de warmte die eraf komt te beperken, hierdoor word het vuur een stuk smaller. daarnaast heb je nog de Line Fire, Line Fire houd in twee branders achter elkaar. Het voordeel van Line Fire is dat de haard altijd een breed vuurbeeld houd, zelf als je een van de branders uitzet. Doordat beide opties een dubbele brander heeft kunt u dankzij de bijgeleverde afstandsbediening bij beide opties een brander uit zetten, en het vermogen met 40% terugdraaien. Dit is ideaal voor als u een gashaard zoekt die u het hele jaar wilt gebruiken.