Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Bellfires Derby 3

De Bellfires Derby 3 is een gashaard uit de Original serie van Bellfires. Deze gashaard is in twee verschillende afmetingen verkrijgbaar. De Bellfires Derby 3 kan heel goed worden toegepast in een moderne inrichting door als achterwand te kiezen voor keramisch glas. Het is ook mogelijk om de Bellfires Derby 3 in een klassieke woonkamer te plaatsen door de haard te voorzien van een keramische stones panelen en er een natuurstenen schouw voor te plaatsen. Ook kan de Bellfires Derby tunnel 3 perfect worden toegepast als roomdivider. Optioneel is er bij de Bellfires Derby 3 gashaard een convectiepakket, verlengde potenset en een 230V adapter verkrijgbaar.

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Bellfires Derby-serie

Type   Ruitbreedte Vermogen
Bellfires Derby Small 3   68 cm   2-7 kW
Bellfires Derby Large 3   80,6 cm   2-8 kW
Bellfires Derby Large Tunnel 3   80,6 cm   2-8 kW

 

 

 


 

Opties Bellfires Derby 3

Branderdecoratie

De Bellfires Derby 3 kan met 3 verschillende branderdecoraties uitgevoerd worden. Dit zijn houtstammen, witte en grijze kiezels. De gashaard word het meest verkocht met een houtstammenset, dit zijn keramische houtblokken die volgens een tekening van de fabrikant in de haard gelegd moeten worden. Deze houtstammen zijn zeer realistisch en levensecht. Indien u een moderner interieur heeft zouden de witte of grijze kiezels ook een perfect optie kunnen zijn.

 

Verschillende branderdecoraties

Bellfires Derby 3 houtstammenset   Bellfires Derby 3 grijze stenen   Bellfires Derby 3 witte kiezels
Keramische houtstammen set    Grijze stenen   Witte kiezels

 

Achterwand mogelijkheden

De Bellfires Derby 3 fronthaarden kunnen uitgevoerd worden met 4 verschillende achterwanden. De Bellfires Derby Large tunnel 3 kan alleen maar met de stalen vlakke wand of met de zwart keramische spiegelwand uitgevoerd worden. De Classic stones panelen achterwand word veelal toegepast in een landelijk interieur en in combinatie met een natuurstenen schouw.

Bellfires Derby 3 stalen vlakke achterwand   Bellfires Derby 3 Lamellen achterwand   Bellfires Derby 3 spiegelachterwand
Stalen vlakke achterwand
 
  Lamellen   Spiegelwand zwart keramisch
 

 

Afwerkkaders

Bij de Bellfires Derby 3 gashaard heeft u maar liefst de keuze uit 5 verschillende afwerkkaders, zo kunt u deze gashaard geheel naar uw wens personaliseren. Bij de Bellfires Derby Large tunnel 3 kunt u de ene zijde van de haard een ander afwerkkader geven dan de andere zijde van de haard op deze manier heeft de gashaard aan elke zijde zijn eigen look en uitstraling.

Bellfires Hidden door Bellfires Hidden door +7cm Bellfires Hidden door 10cm Bellfires Hidden door +10cm stenen plateau Bellfires Hidden door
met Hidden door
  met Hidden door +7cm
  met Hidden door +10cm
  met Hidden door +10cm
en stenen plateau
  met Floating Frame

 

Dubbele brander

De Bellfires Derby 3 gashaard heeft een dubbele brander, u kunt hierbij kiezen uit de Line fire of de centre fire uitvoering, klik hier voor meer informatie over de brander van deze haard.

 


Bellfires gashaard
Het merk Bellfires is onderdeel van de fabrikant Interfocos in Bladel welke de merken Bellfires en Barbas voeren. Onder het merk Bellfires verkopen ze alle gashaarden en onder het merk Barbas verkopen ze alle houthaarden. Bellfires is dan ook een toonaangevend merk en één van de grootste spelers op het gebied van gashaarden in de haardenbranche. Haardenexpert is één van de grootste erkende dealers van Nederland voor zowel het merk Bellfires als het merk Barbas.