Bellfires Derby

Bellfires Derby

Ons assortiment

De Bellfires Derby 3 is een gashaard uit de Original serie van Bellfires. Deze gashaard is in twee verschillende afmetingen verkrijgbaar. De Bellfires Derby 3 kan heel goed worden toegepast in een moderne inrichting door als achterwand te kiezen voor keramisch glas. Het is ook mogelijk om de Bellfires Derby 3 in een klassieke woonkamer te plaatsen door de haard te voorzien van een keramische stones panelen en er een natuurstenen schouw voor te plaatsen. Ook kan de Bellfires Derby tunnel 3 perfect worden toegepast als roomdivider. Optioneel is er bij de Bellfires Derby 3 gashaard een convectiepakket, verlengde potenset en een 230V adapter verkrijgbaar.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Serie: Derby

Merk: Bellfires

per pagina
Sorteer op

Bellfires Derby-serie

Bellfires Derby-serie

Assortiment Bellfires Derby

Type   Ruitbreedte Vermogen
Bellfires Derby Small 3   68 cm   2-7 kW
Bellfires Derby Large 3   80,6 cm   2-8 kW
Bellfires Derby Large Tunnel 3   80,6 cm   2-8 kW

Opties Bellfires Derby 3

Opties Bellfires Derby 3

Brander decoratie

De Bellfires Derby 3 kan met 3 verschillende branderdecoraties uitgevoerd worden. Dit zijn houtstammen, witte en grijze kiezels. De gashaard word het meest verkocht met een houtstammenset, dit zijn keramische houtblokken die volgens een tekening van de fabrikant in de haard gelegd moeten worden. Deze houtstammen zijn zeer realistisch en levensecht. Indien u een moderner interieur heeft zouden de witte of grijze kiezels ook een perfect optie kunnen zijn.

Achterwand mogelijkheden

Achterwand mogelijkheden

3 verschillende achterwanden

De Bellfires Derby 3 fronthaarden kunnen uitgevoerd worden met 4 verschillende achterwanden. De Bellfires Derby Large tunnel 3 kan alleen maar met de stalen vlakke wand of met de zwart keramische spiegelwand uitgevoerd worden. De Classic stones panelen achterwand word veelal toegepast in een landelijk interieur en in combinatie met een natuurstenen schouw

Afwerkkaders

Afwerkkaders

Eigen look en uitstraling

Bij de Bellfires Derby 3 gashaard heeft u maar liefst de keuze uit 5 verschillende afwerkkaders, zo kunt u deze gashaard geheel naar uw wens personaliseren. Bij de Bellfires Derby Large tunnel 3 kunt u de ene zijde van de haard een ander afwerkkader geven dan de andere zijde van de haard op deze manier heeft de gashaard aan elke zijde zijn eigen look en uitstraling.

Bellfires gashaard kopen?

Bellfires gashaard kopen?

Neem gerust contact met ons op

Het merk Bellfires is onderdeel van de fabrikant Interfocos in Bladel welke de merken Bellfires en Barbas voeren. Onder het merk Bellfires verkopen ze alle gashaarden en onder het merk Barbas verkopen ze alle houthaarden. Bellfires is dan ook een toonaangevend merk en één van de grootste spelers op het gebied van gashaarden in de haardenbranche. Haardenexpert is één van de grootste erkende dealers van Nederland voor zowel het merk Bellfires als het merk Barbas.

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op