Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Bellfires Corner Bell

Het Nederlandse merk Bellfires heeft verschillende series gashaarden in haar assortiment. Eén serie daarvan is de Bellfires Corner Bell serie. De Corner Bell serie van Bellfires is leverbaar in drie verschillende haarden met verschillende groottes. U kunt hier kiezen uit een links of rechtse hoekuitvoering. Hierdoor krijgt u een prachtige vuurbeleving, en heeft u een absolute warmtebron in uw ruimte.

8 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

8 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Opties voor de Bellfires Corner Bell

Bellfires is een begrip als het gaat om moderne gashaarden. Naast de vuurdecoratie heeft u de keuze of de hoek links of rechts uitgevoerd moet worden. Uiteraard beschikt de corner Bell over een afstandsbediening. Deze gashaarden van de Corner Bell serie zijn erg gemakkelijk regelbaar. U regelt de hoogte van de vlammen allemaal met maar één druk op de knop. Bij deze serie van Bellfires is het mogelijk een convectiemantel aan te schaffen. Door het convectiemantel word de koude lucht om de kachel heengeleid. Hierdoor word de lucht verwarmt waardoor het vervolgens word afgevoerd naar bijvoorbeeld andere kamers. Door dit systeem kunt u meerdere kamers verwarmen met uw gashaard!

Branderdecoratie

De Bellfires Corner Bell is leverbaar met verschillende brander decoraties. Allereerst de Robuuste houtstammen. Deze houtstammen hebben een zeer realistische uitstraling en zorgen voor een levendig vlammenspel. Kiest u ervoor om het strak te houden, dan hebben we natuurlijk alternatieve opties namelijk de witte marmersplit kiezels en de grijs gekleurde stenen. Hieronder vind u de verschillende brander decoraties van de Bellfires Corner Bell serie.

Bellfires Corner Bell 3 houtstammenset   Bellfires Corner Bell 3 grijze stenen   Bellfires Corner Bell 3 witte kiezels
Keramische houtstammen set    Grijze stenen   Witte kiezels

 

Achterwand

Bij de Bellfires Corner Bell serie heeft u de keuze uit verschillende achterwanden. Voor de achterwanden heeft u de keuze uit lamellen, zwart keramisch of vlakke wanden. Het zwarte keramische glas geeft het vlammenspel een extra dimensie doordat de vlammen weerspiegelen in de achterwand.  Dit is werkelijk een prachtig gezicht en daardoor ook een absolute aanrader.

Bellfires Corner Bell 3 stalen vlakke achterwand   Bellfires Corner Bell 3 Lamellen achterwand   Bellfires Corner Bell 3 spiegelachterwand
Stalen vlakke achterwand
 
  Lamellen   Spiegelwand zwart keramisch
 

 

Afwerkkaders

Bij de Bellfires Corner Bell serie kunt u de keuze maken tussen twee kaders. Met het standaard Hidden door kader van 4,2 cm, word er een perfecte minimalistische afwerking gerealiseerd. De andere optie is het Hidden Door + 10cm kader. Dit bredere kader loopt rondom het glas, zodat er één geheel gecreëerd wordt met de ombouw.

Bellfires Hidden door Bellfires Hidden door 10cm      
Bellfires Corner Bell 3
met Hidden door
  Bellfires Corner Bell 3
met Hidden door +10cm
           

 

Line-Fire of Centre-Fire

Bellfires bied bij de Corner Bell serie twee verschillende schakelbranders aan. Bellfires bied hier de keuze uit Line-Fire of Centre-Fire.

  • Line Fire:
    Bij de Line Fire brander zijn twee branders over de volledige breedte achter elkaar geplaatst. De achterste brander kunt u naar behoefte aan- of uitschakelen, hiermee regelt u de diepte van het vuur. Als het te warm dreigt te worden regelt u met één druk op de knop dat alleen de voorste brander blijft branden.
  • Centre Fire:
    In tegenstelling tot de Line Fire brander wordt de Centre Fire geregeld over de breedte van de haard. In sfeerstand de laag vermogen stand, brandt alleen het middendeel van de brander. Door beide branders in te schakelen heeft u vuur over de volledige breedte van de haard. Een groot voordeel van de Centre Fire is dat als het te warm word u met één druk op de knop alleen in het midden van de haard het vuur kan laten branden.