• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
Bellfires Corner Bell

Bellfires Corner Bell

Ons assortiment

Het Nederlandse merk Bellfires heeft verschillende series gashaarden in haar assortiment. Eén serie daarvan is de Bellfires Corner Bell serie. De Corner Bell serie van Bellfires is leverbaar in drie verschillende haarden met verschillende groottes. U kunt hier kiezen uit een links of rechtse hoekuitvoering. Hierdoor krijgt u een prachtige vuurbeleving, en heeft u een absolute warmtebron in uw ruimte.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Opties voor de Bellfires Corner Bell

Opties voor de Bellfires Corner Bell

Ontdek de mogelijkheden

Bellfires is een begrip als het gaat om moderne gashaarden. Naast de vuurdecoratie heeft u de keuze of de hoek links of rechts uitgevoerd moet worden. Uiteraard beschikt de corner Bell over een afstandsbediening. Deze gashaarden van de Corner Bell serie zijn erg gemakkelijk regelbaar. U regelt de hoogte van de vlammen allemaal met maar één druk op de knop. Bij deze serie van Bellfires is het mogelijk een convectiemantel aan te schaffen. Door het convectiemantel word de koude lucht om de kachel heengeleid. Hierdoor word de lucht verwarmt waardoor het vervolgens word afgevoerd naar bijvoorbeeld andere kamers. Door dit systeem kunt u meerdere kamers verwarmen met uw gashaard!

Branderdecoratie

Branderdecoratie

Verschillende brander decoraties

De Bellfires Corner Bell is leverbaar met verschillende brander decoraties. Allereerst de Robuuste houtstammen. Deze houtstammen hebben een zeer realistische uitstraling en zorgen voor een levendig vlammenspel. Kiest u ervoor om het strak te houden, dan hebben we natuurlijk alternatieve opties namelijk de witte marmersplit kiezels en de grijs gekleurde stenen. Hier naast vind u de verschillende brander decoraties van de Bellfires Corner Bell serie.

Achterwand

Achterwand

Verschillende achterwanden

Bij de Bellfires Corner Bell serie heeft u de keuze uit verschillende achterwanden. Voor de achterwanden heeft u de keuze uit lamellen, zwart keramisch of vlakke wanden. Het zwarte keramische glas geeft het vlammenspel een extra dimensie doordat de vlammen weerspiegelen in de achterwand. Dit is werkelijk een prachtig gezicht en daardoor ook een absolute aanrader.

Afwerkkaders

Afwerkkaders

Keuze tussen twee kaders

Bij de Bellfires Corner Bell serie kunt u de keuze maken tussen twee kaders. Met het standaard Hidden door kader van 4,2 cm, word er een perfecte minimalistische afwerking gerealiseerd. De andere optie is het Hidden Door 10cm kader. Dit bredere kader loopt rondom het glas, zodat er één geheel gecreëerd wordt met de ombouw.

Line-Fire of Centre-Fire

Line-Fire of Centre-Fire

Verschillende schakelbranders

Bellfires gashaarden biedt bij de Corner Bell serie twee verschillende schakelbranders aan. Bellfires biedt hier de keuze uit Line-Fire of Centre-Fire.

Line Fire:
Bij de Line Fire brander zijn twee branders over de volledige breedte achter elkaar geplaatst. De achterste brander kunt u naar behoefte aan- of uitschakelen, hiermee regelt u de diepte van het vuur. Als het te warm dreigt te worden regelt u met één druk op de knop dat alleen de voorste brander blijft branden.

Centre Fire:
In tegenstelling tot de Line Fire brander wordt de Centre Fire geregeld over de breedte van de haard. In sfeerstand de laag vermogen stand, brandt alleen het middendeel van de brander. Door beide branders in te schakelen heeft u vuur over de volledige breedte van de haard. Een groot voordeel van de Centre Fire is dat als het te warm word u met één druk op de knop alleen in het midden van de haard het vuur kan laten branden.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met gashaarden

Combineer een haard met meubel

haard met meubel

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Lees onze reviews of laat u informeren door onze experts.

Neem contact op