Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Bellfires Classic Bell 3

Binnen de Bellfires Classic Bell 3 serie vindt u twee gashaarden die gemak en comfort uitstralen. Deze fraaie vormgegeven toestellen zijn nagebootst van een authentieke open haard, maar u profiteert van de voordelen en het gebruiksgemak van een gashaard. In combinatie met het prachtige dakpannen interieur hebben beide modellen een bijzondere uitstraling gekregen. Om het vuurbeeld zo realistisch mogelijk te maken, beschikt de Bellfires Classic Bell serie over Premium Fire. Hierbij zijn de drie branders netjes in de houtstammen verwerkt, waardoor de vlammen werkelijk uit de stammen komen. Het vlammenspel van de gashaard lijkt sprekend op een echt houtvuur.

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Gesloten haard en open haard in één

De Bellfires Classic Bell serie wordt gevormd door de prachtige modellen de Bellfires Classic Bell Small 3 en de Bellfires Classic Bell Medium 3. Beide modellen wekken een vermogen tussen de 4 en 9kW op. Daarnaast zijn de gashaarden voorzien van een open verbrandingssysteem. Dit betekent dat de haard afhankelijk van de kamerlucht functioneert. De zuurstof voor de verbranding wordt dan vanuit de woonruimte getrokken. Voor het opwekken van een prachtig vuurbeeld kunt u niet alleen met aardgas stoken, maar ook met propaangas en butaangas. Bij alle drie de brandstoffen behaalt de gashaard een aanzienlijk rendement van 85%. Om het u helemaal gemakkelijk te maken, worden de modellen standaard met een afstandsbediening geleverd. Vanuit de luie stoel bepaalt u het vermogen van de vlammen.

 

Premium Fire brander

Door middel van de Premium Fire branden de vlammen aan de voorkant en achter van de houtstammen. U heeft de mogelijkheid om het vuurbeeld aan de achterzijde uit te schakelen, zodat u het vermogen vermindert tot wel 40%. Omdat u het vlammenspel aan de voorkant behoudt, straalt de gashaard nog een heerlijke sfeer uit. Voor het reduceren van nog meer vermogen zijn de vlammen aan de voorkant ook op een lagere stand te zetten. Zodoende bespaart u aanzienlijk op uw energierekening. Onder het branderbed zit een innoverende, geïntegreerde sfeerverlichting. Door deze verlichting, die gelijkmatig over de stookbodem is verdeeld, krijgen de houtstammen een extra, realistische gloei-effect. De sterkte van de verlichting kunt u uitermate regelen. Deze accessoire wordt standaard bij de brander Premium Fire aangeleverd. Om nog meer sfeer te creëren, heeft Bellfires een decoratieset ontwikkeld voor het branderbed. Met kooltjes, gloeiende embers en decoratieve as komt het vuur fantastisch tot zijn recht. U moet echt twee keer kijken of u geen open haard in uw huis heeft staan.

Premium Fire brander Bellfires

 

Optioneel zijn beide modellen leverbaar met ontspiegeld glas. Met deze accessoire beleeft u een nog intensere vuur. Hierdoor lijkt het alsof er geen glas voor de gashaard zit. Zo lijken de gashaarden nog meer op een echte open haard. Daarnaast heeft u geen last van inkomende lichtstralen van buiten. U kunt dus ongehinderd genieten van het verbluffende vlammenspel.