• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Zwolle

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Zwolle?

Haardenexpert: slechts 25 minuten van Zwolle

Wilt u een gaskachel kopen voor uw woonruimte in Zwolle? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! De experts van Haardenexpert assisteren u graag bij het vinden van de beste haard, zodat u er straks optimaal van geniet.

gashaarden in zwolle

Een gaskachel is een echte aanrader

Pluspunten

Als u een gashaard aanschaft, dan maakt u een slimme keuze. Een gashaard is eenvoudig aan- en uit te zetten. Door het klikken op een knop op uw mobiel of tablet, gaat de haard direct aan. Het energieverbruik kunt u bij een gashaard ook vaak zelf bepalen. Dit komt doordat u bij sommige de achterste verbranders kunt uitschakelen. Hierdoor wordt er tot wel 40% minder vermogen verbruikt. En dat zonder dat het vuur er minder mooi uitziet.

Ook is het onderhoud van een gashaard eenvoudig. Als u kiest voor een gaskachel, dan is dit bijna niet nodig. U hoeft alleen de binnenkant van de haard jaarlijks stofvrij te maken. De aanvoer van de brandstof is ook eenvoudig; dit is bij een gaskachel altijd beschikbaar.

gas propaan haard zwolle

Ruime keuze modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Bij het samenstellen van uw gashaard, heeft u veel keuze. Zo kunt kiezen voor een inbouw, inzet, vrijstaand of hangend model. Er zijn diverse afmetingen verkrijgbaar, zodat er te allen tijde een gaskachel is die bij uw woning past. Maar dit is nog niet alles! U heeft namelijk ook nog keuze uit meerdere soorten vuurzichten. Ga voor een doorkijk gashaard of een gashaard met 4-zijdig vuurzicht. Veel hangt af van de plek waar de haard komt te staan, laat u dan ook correct adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen zwolle

Het plaatsen van gaskachels in Zwolle

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw gashaard graag laten installeren in Zwolle? Geen probleem. Ons grote netwerk van installatiemonteurs zorgt ervoor dat we uw gloednieuwe haard volgens alle richtlijnen installeren. U hoeft hiervoor nooit voorrijkosten te betalen.

open gas haard in zwolle

Gashaard kopen Zwolle

Onze adviseurs helpen u graag

Wilt u graag een goed advies krijgen? Al 10 jaar zijn we een van de meest toonaangevende haarden- en kachelzaken. Kom langs in onze showroom in Apeldoorn en Rijssen en we adviseren u graag. Een persoonlijke benadering en korte lijntjes vinden we essentieel, zodat we zeker weten dat u uitstekend wordt geadviseerd.