• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Zutphen

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Zutphen?

Haardenexpert: slechts 30 minuten van Zutphen

Bent u zoekende naar een prachtige gaskachel voor in uw woning in Zutphen? Dan bent u bij Haardenexpert op de juiste plek! De specialisten van Haardenexpert helpen u met alle plezier bij het kiezen van de beste kachel, zodat u er na uw aankoop ultiem van geniet.

gashaarden in Zutphen

Waarom een gashaard

zo fijn is

Het kopen van een gaskachel heeft meerdere pluspunten. Zo is een gashaard eenvoudig te bedienen. U krijgt al een prachtig haardvuur te zien, door 1 keer op een knop te drukken. Een ander voordeel is dat u altijd kunt bepalen hoeveel energie u verbruikt. Zo kunt u bij een aantal gashaarden de achterste verbranders uitschakelen, waardoor er 40% vermogen minder verbruikt wordt. Tegelijkertijd is het vuur mooi en blijft u dus echt genieten.

Maar ook het onderhoud is bij een gaskachel een enorm pluspunt. Als u de keuze maakt voor een gaskachel, dan is dit bijna niet nodig. De binnenkant stofvrij maken, is het enige wat ieder jaar moet gebeuren. Ook hoeft u geen rekening te houden met het bijvullen van de brandstof, aangezien dit bij een gaskachel altijd aanwezig is.

gas propaan haard Zutphen

Gashaard modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Als u kiest voor een gashaard, dan heeft u een ruime keuze om uw droomhaard samen te stellen. Ga bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of een hangende gaskachel. Er zijn diverse afmetingen te koop, zodat er altijd een gashaard is die bij uw ruimte past. Naast diverse modellen, zijn er allerlei vuurzichten waar u uit kunt kiezen. Zo is een hoekhaard of een doorkijkhaard een geweldige keuze. Een uitstekend advies hierbij is ook heel belangrijk.

Naar alle gashaarden

gashaard kopen Zutphen

Laten aansluiten gaskachels Zutphen

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de gaskachel ook door ons laten installeren? Dat regelen we graag voor u! Ons ruime netwerk van installatiemonteurs zorgt ervoor dat we uw gloednieuwe gaskachel volgens alle richtlijnen installeren. Hiervoor vragen we nooit voorrijkosten.

open gas haard in Zutphen

Gaskachel aanschaffen Zutphen

Onze adviseurs helpen u graag

Nieuwsgierig geworden? Kom dan langs in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen en onze experts denken graag met u mee. Al 10 jaar zijn we een van de meest toonaangevende haarden- en kachelzaken en we zorgen altijd voor een persoonlijke benadering en korte lijntjes, zodat u uitstekend wordt geholpen.