• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Zoetermeer

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Zoetermeer?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 30 minuten van Zoetermeer

Denkt u eraan om een gaskachel aan te schaffen voor uw woonhuis in Zoetermeer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! De specialisten van Haardenexpert assisteren u met alle plezier bij het kiezen van de perfecte kachel, zodat u er na uw aankoop ultiem van geniet.

gashaarden in zoetermeer

Voordelen van gaskachels

Pluspunten

Het kopen van een gashaard heeft meerdere voordelen. Zo is een gashaard eenvoudig te bedienen. Dankzij één druk op de knop via uw mobiel of tablet geniet u al van een adembenemend haardvuur. Het energieverbruik kunt u bij een gaskachel ook vaak zelf kiezen. Bij een aantal gaskachels kunt u de achterste verbranders uitschakelen. Dit zorgt voor een besparing tot 40% van het vermogen. Tegelijkertijd blijft het vuur prachtig en blijft u dus optimaal genieten.

Daarnaast is het onderhoud van een gaskachel makkelijk. Bij gaskachels is dit namelijk maar minimaal nodig. U moet alleen maar de binnenkant van de kachel ieder jaar stofvrij te maken. De aanvoer van de brandstof is ook makkelijk, want het aanvullen van brandstof is niet nodig. Dit is bij een gashaard altijd aanwezig.

gas propaan haard zoetermeer

Grote keuze modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Wanneer u kiest voor een gashaard, dan heeft u veel keuze om uw droomhaard samen te stellen. Kies bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of hangend model. Er zijn diverse afmetingen te koop, zodat er te allen tijde een gaskachel is die bij uw woning past. Maar dat is nog niet alles! U heeft namelijk ook nog keuze uit allerlei soorten vuurzichten. Kies bijvoorbeeld voor een doorkijkhaard of voor een 5-zijdig vuurzicht. Doordat er meerdere keuzes gemaakt moeten worden, is het van belang om u uitstekend te laten adviseren.

Naar alle gashaarden

gashaard kopen zoetermeer

Het aansluiten van gashaarden in Zoetermeer

Wij werken met een landelijk montageteam

Het laten plaatsen van uw gloednieuwe gashaard is ook mogelijk. Ons grote netwerk van installatiemonteurs zorgt ervoor dat we uw fonkelnieuwe gaskachel volgens alle richtlijnen installeren. En we rekenen nooit voorrijkosten.

open gas haard in zoetermeer

Ook een gashaard kopen Zoetermeer?

Onze adviseurs helpen u graag

Meer weten? We helpen u graag verder in onze showroom in Apeldoorn of RijssenOnze experts hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels. Een persoonlijke benadering en korte lijntjes vinden we hierbij belangrijk, zodat we zeker weten dat u perfect wordt geholpen.