• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Zaanstad

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Zaanstad?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 20 minuten van Zaanstad

Wilt u een gashaard kopen voor uw woning in Zaanstad? Dan bent u bij Haardenexpert aan het juiste adres! Onze adviseurs assisteren u met alle plezier bij het maken van een keuze, zodat u straks geen spijt krijgt van uw kachel.

gashaarden in zaanstad

Een gashaard is een echte aanrader

Pluspunten

Als u een gashaard koopt, dan maakt u een goede keuze. De bediening van de gaskachel is bijvoorbeeld makkelijk. Dankzij een druk op de knop via uw mobiel of tablet geniet u al van een adembenemend haardvuur. Een ander voordeel is dat u altijd kunt kiezen hoeveel energie u verbruikt. Zo kunt u bij sommige gashaarden de achterste verbranders uitzetten, waardoor er 40% vermogen minder verbruikt wordt. Tegelijkertijd is het vuur mooi en blijft u dus echt genieten.

Ook is het onderhoud van een gaskachel makkelijk. Dit is bij een gashaard namelijk bijna niet nodig. De binnenkant stofvrij maken, is het enige wat één keer per jaar moet gebeuren. Ook hoeft u geen rekening te houden met het aanvullen van de brandstof, aangezien dit bij een gashaard altijd aanwezig is.

gas propaan haard zaanstad

Grote keuze modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Als u kiest voor een gaskachel, dan heeft u veel keuze om uw droomhaard samen te stellen. Ga bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of een hangende gashaard. Wilt u een gashaard met een specifiek formaat? Ook dat is geen belemmering. We hebben gaskachels met allerlei afmetingen. Maar dit is nog niet alles! U heeft namelijk ook nog keuze uit meerdere soorten vuurzichten. Ga voor een doorkijk gashaard of een gaskachel met 4-zijdig vuurzicht. Omdat er meerdere keuzes gemaakt moeten worden, is het essentieel om u goed te laten adviseren.

Naar alle gashaarden

gashaard kopen zaanstad

Het aansluiten van gaskachels in Zaanstad

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de gashaard ook door ons laten installeren? Dit is geen probleem! We hebben een uitgebreid netwerk van installatiemonteurs, waardoor we gashaarden door heel Nederland installeren. U hoeft hiervoor nooit voorrijkosten te betalen.

open gas haard in zaanstad

Gashaard aanschaffen Zaanstad

Onze adviseurs helpen u graag

Enthousiast geworden? We ontvangen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen en we denken graag met u mee. Onze experts hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels en een persoonlijke benadering en korte lijntjes vinden we cruciaal. Zo weet u zeker dat u snel en goed wordt geholpen.