• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Woerden

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Woerden?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 10 minuten van Woerden

Denkt u eraan om een gaskachel aan te schaffen voor uw huis in Woerden? Dan bent u bij ons op de juiste plek! Onze experts helpen u graag bij het maken van een keuze, zodat u straks geen spijt krijgt van uw haard.

gashaarden in woerden

Pluspunten van gashaarden

Voordelen

Wanneer u een gaskachel aanschaft, dan is dit een slimme keuze. De bediening van de gaskachel is bijvoorbeeld eenvoudig. Met één druk op de knop via uw mobiel of tablet geniet u al van een mooi haardvuur. Een ander voordeel is dat u altijd kunt bepalen hoeveel energie u verbruikt. Zo kunt u bij sommige gaskachels de achterste verbranders uitschakelen, waardoor er 40% vermogen minder verbruikt wordt. Tegelijkertijd is het vuur prachtig en blijft u dus optimaal genieten.

Maar ook het onderhoud is bij een gashaard een enorm voordeel. Bij gashaarden is dit namelijk maar minimaal nodig. U hoeft alleen maar de binnenkant van de haard één keer per jaar stofvrij te maken. De aanvoer van de brandstof is ook eenvoudig. Waar u bij een houthaard iedere keer houtblokken moet aanvullen, is de brandstof bij een gashaard altijd aanwezig.

gas propaan haard woerden

Gashaard modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Bij het samenstellen van uw gaskachel, heeft u veel keuze. U heeft onder andere keuze uit een inbouw, inzet, vrijstaande of een hangende gaskachel. Wilt u een gashaard met een specifiek formaat? Ook dat is niet een belemmering. We hebben gaskachels met allerlei afmetingen. Tot slot kunt u ook het vuurzicht helemaal zelf beslissen. Zo is een hoekhaard of een tunnelhaard een aantrekkelijke mogelijkheid. Veel hangt af van uw beschikbare ruimte, laat u dan ook goed adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen woerden

Het aansluiten van gashaarden in Woerden

Wij werken met een landelijk montageteam

Het laten plaatsen van uw nieuwe gashaard is ook een optie. Door ons ruime netwerk van installatiemonteurs, installeren we gashaarden door heel Nederland. En we vragen nooit voorrijkosten.

open gas haard in Woerden

Gaskachel kopen Woerden

Onze adviseurs helpen u graag

Meer te weten komen? Kom dan langs in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen en onze adviseurs denken graag met u mee. We zijn al meer dan 10 jaar een van de meest toonaangevende haarden- en kachelzaken en we zorgen altijd voor een persoonlijke benadering en korte lijntjes, zodat u te allen tijde fantastisch wordt geholpen.