• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Weert

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Weert?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 40 minuten van Weert

Bent u op zoek naar een mooie gaskachel voor in uw woonruimte in Weert? Dan bent u bij Haardenexpert aan het juiste adres! Onze specialisten helpen u met alle plezier bij het maken van een keuze, zodat u straks geen spijt krijgt van uw gaskachel.

gashaarden in weert

Een gashaard is een echte aanrader

Pluspunten

Wanneer u een gashaard koopt, dan is dit een slimme keuze. Want een gashaard is eenvoudig te bedienen. U krijgt al een onbeschrijfelijk mooi vuur te zien, door 1 keer op een knop te drukken. Een ander voordeel is dat u altijd kunt bepalen hoeveel energie u verbruikt. Bij sommige gashaarden kunt u de achterste verbranders uitzetten. Dit zorgt voor een besparing tot 40% van het vermogen. En desondanks blijft het haardvuur geweldig om te zien.

Maar ook het onderhoud is bij een gaskachel een enorm voordeel. Bij gashaarden is dit namelijk maar minimaal nodig. De binnenkant stofvrij maken, is het enige wat jaarlijks gedaan moet worden. Ook hoeft u geen rekening te houden met het aanvullen van de brandstof, aangezien dit bij een gashaard altijd voorhanden is.

gas propaan haard weert

Ruime keuze modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Wanneer u kiest voor een gashaard, dan heeft u veel keuze om de haard van uw dromen samen te stellen. Ga bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of een hangende gaskachel. Doordat er verschillende groottes te koop zijn, past er altijd een gaskachel bij uw wensen en eisen. Maar dit is nog niet alles! Want u heeft ook nog keuze uit diverse soorten vuurzichten. Ga bijvoorbeeld voor een roomdivider of voor een 2-zijdig vuurzicht. Doordat er zoveel beslissingen gemaakt moeten worden, is het belangrijk om u uitstekend te laten adviseren.

Naar alle gashaarden

gashaard kopen weert

Laten aansluiten gashaarden Weert

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw gashaard graag laten installeren in Weert? Dit regelen we graag voor u. We hebben een uitstekend netwerk van installatiemonteurs, waardoor we gaskachels door heel het land installeren. U hoeft hiervoor geen voorrijkosten te betalen.

open gas haard in weert

Kies voor een gaskachel kopen Weert

Onze adviseurs helpen u graag

Enthousiast geworden? We ontvangen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. We zijn al meer dan 10 jaar een van de meest toonaangevende haarden- en kachelzaken, waarbij een persoonlijke benadering en korte lijntjes centraal staan. Hierdoor weten we zeker dat u goed wordt geholpen.