• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Waalwijk

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Waalwijk?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 15 minuten van Waalwijk

Denkt u eraan om een gashaard aan te schaffen voor uw woning in Waalwijk? Dan bent u bij Haardenexpert op de juiste plek! Onze experts assisteren u met alle plezier bij het maken van een keuze, zodat u straks geen spijt krijgt van uw gaskachel.

gashaarden in Waalwijk

Waarom een gashaard

zo fijn is

Het kopen van een gashaard heeft verschillende pluspunten. De bediening van de gaskachel is bijvoorbeeld eenvoudig. U ziet al een onbeschrijfelijk mooi haardvuur, door 1 keer op een knop te drukken. Een ander voordeel is dat u zelf kunt bepalen hoeveel energie u verbruikt. Bij een aantal gaskachels kunt u de achterste verbranders uitschakelen. Dit zorgt voor een besparing tot 40% van het vermogen. Tegelijkertijd blijft het vlammenspel mooi en blijft u dus optimaal genieten.

Een ander pluspunt is het onderhoud van de gashaard. Bij gashaarden is dit namelijk maar minimaal nodig. U hoeft alleen maar de binnenkant van de kachel jaarlijks stofvrij te maken. Het zorgen voor voldoende brandstof is ook geen issue. Waar u bij een houtkachel vaak houtblokken moet kopen, is de brandstof bij een gashaard altijd aanwezig.

gas propaan haard Waalwijk

Gashaard modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

U heeft veel opties om uit te kiezen als het gaat om de soorten gaskachels. Kies bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of hangend model. Wilt u een gaskachel met een specifiek formaat? Ook dat is geen issue. We hebben gashaarden met diverse afmetingen. Maar dat is nog niet alles! U heeft namelijk ook nog keuze uit allerlei soorten vuurzichten. Kies voor een doorkijk gashaard of een gaskachel met 2-zijdig vuurzicht. Veel hangt af van de plek waar de haard komt te staan. Laat u dan ook goed adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen Waalwijk

Installatie gaskachels Waalwijk

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de gashaard ook door ons laten plaatsen? Dit is geen probleem! We hebben een groot netwerk van installatiemonteurs, waardoor we gashaarden door heel het land installeren. Hiervoor vragen we nooit voorrijkosten.

open gas haard in Waalwijk

Ook een gashaard aanschaffen Waalwijk?

Onze adviseurs helpen u graag

Enthousiast geworden? In onze showroom in Apeldoorn en Rijssen helpen we u graag verder. Al 10 jaar zijn we een van de meest toonaangevende haarden- en kachelzaken, waarbij e een persoonlijke benadering en korte lijntjes centraal staat. Zo weten we zeker dat u goed wordt geholpen.